Cyb pisze:Jarek z całym szacunkiem ale poza VPSem nie zmieniło się nic. Dalej jesteś podłączony do TEGO SAMEGO serwera, w takiej samej konfiguracji jak dzień , dwa czy tydzień temu.
I nagle masz 2-3 krotną poprawę. Czyli jak Ci radzili wykupić VPS to mówiłeś że beeeee, a okazało się że to po Twojej stronie była kaszana...
Cyb, również z całym szacunkiem, ale nigdy nigdzie nie stwierdziłem, że vps w londyńskim DC jest beee.
Wręcz przeciwnie ten wariant rozpatrywałem na samym początku i rozmawiałem o tym z przedstawicielem Armady.
To miał byc kolejny krok w całym teście.
Wszystko się pozmieniało ponieważ w tzw. międzyczasie zaczęły się dziać cuda w warunkach handlowania w Armadzie i o tym już sporo było pisane. Przecież to był totalny paraliż. Zupełnie nienormalna sytuacja, która miejmy nadzieję po czekających nas po niedzieli zmianach prędko się nie powtórzy.
Jeśli chodzi o widoczną po mojej stronie poprawę warunków handlu, to oczywiście należy wiązać ją ze zmianą vps.
Ale czy ping dotychczasowej mojej lokalizacji na poziomie 30 ms można nazywać "kaszaną"? To chyba zbyt wielki komplement dla kaszany.
BTW. Dzięki za zwrócenie uwagi, ze jeszcze nie chodzą nowe serwery.