Będę naprawdę wdzięczny...
jakiego używasz wskaźnika do ryzowania lin....?michaelion pisze:Czy już nikt nie handluje tą metodą? osobiście uważam że Twoja metoda ma ogromny potencjał praktyczny i teoretyczny wszystko jasno i przejrzyście widać, weźmy tu chociaż przykład z piątku - od rana byłem przekonany że będziemy mieli range i tak było. Dzięki temu można było skosić w piątek kupę pipsów.
Proszę o kontakt osoby które próbują tej metody w intradayu, Jestem na Skype pod Michaelion.
PS
Mam mały problem z ustawienie SLa w większych zonach
Ciekawe jest również powiązanie metody z FIBO Bardzo mocny układ...
Pozdrowienia dla autora tematu
Dodano po 4 minutach:
Zauważyłem jeszcze jedno - po pojawieniu się MOMO na 1h - jeżeli cena nie wróci do MOMO przez max 15-30 minut to raczej nie wchodzę w trade tzn że tymczasowy trend osłabł - im szybciej cena wróci do ZL tym mocniejszy trend i większa szansa że trade będzie udany
eee tam... kiedys pokazal swoje konto live z 300 euro machnal w dwa miesiace 22000 Euro wlasnie uzywajac tylko zl. ech zycie bylo by takie piekne gdybym tak potrafil...michaelion pisze:Obczajam najlepsze i najbezpieczniejsze wejścia i z tego co zauważyłem to najlepiej gdy 1h momo pokrywa się z 4h momo i dobrze jest celować na wejście w sweet spota (ten pomysł ściągnąłem z pewnej metody którą niedawno stosowałem)
Wchodzenie w każde momo raczej mija się z celem ale momo + analiza bieżącej sytuacji to naprawdę ma potencjał...
Najlepszy jest Dragon 33 który twierdzi że miał 127 udanych transakcji pod rząd... "trochę" nieprawdopodobne..." ale... robi wrażenie
Ogólnie to jest to czego od dawna szukałem
Dzięki za wstawkę tematu!
Pzdr,,
Chętnie pohandluje live i podzielę się spostrzeżeniami: michaelion - skype