Japońskie Świece - stań się japońskim wojownikiem
- freshman89
- Gaduła
Oczywiście, że da się grać na małych tfach, ale wymaga to jeszcze większe wprawy i wyczucia. Musisz być bardzo wybredny w wyszukiwaniu formacji bo grając wszystko strzelasz sobie w kolano 

Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
- freshman89
- Gaduła
Gratuluje spostrzegawczosci, bo mało kto o to pyta.Miałem do czynienia z różnymi platformami, ale na szczęście zaczynałem od IDM i na niej skończyłem.Czytelne formacje od minutowego.matman pisze:Zauważyłem że świece się różnią na różnych platformach, np. AM i FXPro.
Którego brokera zatem wybrać? Jest jakiś wzorcowy który ma najlepsze świece?

- GLOBALDIRECT
- Stały bywalec
Do rysunków i zdjęć są pewne nazwy użyte (wtrącone) po angielsku. Mógłby któryś z wiedzących wyjaśnić co poeta miał na myśli?
Tak samo jeśli chodzi o rysunki biało - czarne składające się ze świec. Są tam nazwy które nie za bardzo są zrozumiałe do tego co widzę. Bo jeśli mam szukać tego na wykresach to jest ale jeśli się człowiek skupi - nie każdy jednak może regułką się tam posłużyć.
Można o te krótkie wyjaśnienia?
Dodano po 3 minutach:
Nieco nie w porę zważywszy na datę - kiedyś dzwoniąc po tych firmach które platformy mają, usłyszałem stwierdzenie gościa w słuchawce >> my jako firma brokerska jako jedyni nie manipulujemy cenami na forexie<<
Zapytałem gościa, które więc manipulują i jak się to odbywa, no ale gość się nieco spocił i poprzestał na ogólnikowych formach rozmowy ale już na zasadzie zachęcania do generalnego podjęcia się gry w inwestowanie na początku w demo a potem WIADOMO.
Tak samo jeśli chodzi o rysunki biało - czarne składające się ze świec. Są tam nazwy które nie za bardzo są zrozumiałe do tego co widzę. Bo jeśli mam szukać tego na wykresach to jest ale jeśli się człowiek skupi - nie każdy jednak może regułką się tam posłużyć.
Można o te krótkie wyjaśnienia?
Dodano po 3 minutach:
zeuss pisze:Gratuluje spostrzegawczosci, bo mało kto o to pyta.Miałem do czynienia z różnymi platformami, ale na szczęście zaczynałem od IDM i na niej skończyłem.Czytelne formacje od minutowego.matman pisze:Zauważyłem że świece się różnią na różnych platformach, np. AM i FXPro.
Którego brokera zatem wybrać? Jest jakiś wzorcowy który ma najlepsze świece?
Nieco nie w porę zważywszy na datę - kiedyś dzwoniąc po tych firmach które platformy mają, usłyszałem stwierdzenie gościa w słuchawce >> my jako firma brokerska jako jedyni nie manipulujemy cenami na forexie<<
Zapytałem gościa, które więc manipulują i jak się to odbywa, no ale gość się nieco spocił i poprzestał na ogólnikowych formach rozmowy ale już na zasadzie zachęcania do generalnego podjęcia się gry w inwestowanie na początku w demo a potem WIADOMO.
Szprycowanie $ sterydami...
Poza tym - sprawdzam nową dla mnie metodę grania. Kiedy ją zrozumię to każdemu początkującemu pomogę - NA BANK -
CZEKAJCIE NA MOJE SCREENY
Poza tym - sprawdzam nową dla mnie metodę grania. Kiedy ją zrozumię to każdemu początkującemu pomogę - NA BANK -
CZEKAJCIE NA MOJE SCREENY