Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
jackub

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: jackub »

boltron.
czy byłbyś tak uprzejmy i nieco opanował swój wulgarny język, przyszedłeś tu w nadzieji załatwienia czegoś i zachowujesz się mało elegancko. Wulgaryzmy nie spowodują że twoje argumenty cokolwiek zyskają na znaczeniu, a myślę że wręcz odwrotnie.... opanuj się proszę

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zima2017 »

Jackub jak się nie podoba to nie czytaj! A wchodzisz w temat i zaśmiecasz swoimi nic nie wnoszącymi postami. Opanuj się!

Boltron w sumie też niech się opanuje bo powtarza ciągle to samo.

mix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mix »

KAZIKGAZIK pisze:
Jesteś jakiś..... czy co? O czy Ty teraz pier...? Nagrał normalny filmik, który akurat jest dobry, a Ty widzę na siłę , ale to dosłownie na siłę starasz się dowalić do niego na każdy sposób. Zero obiektywizmu, tylko masz klapki na oczy założone. Naprawdę masz z dupy argumenty, które polegają tylko na dojebaniu się. Niedługo będziesz wytykał jego wygląd.

" Taki motywator z niego a każe mi się ograniczać do jednego procenta? - Zawsze mówił że nie mamy się ograniczać a tu nagle taka zmiana? (znowu niespójny ten Jacek)"

To mnie rozbawiło. Po tym co napisałeś stwierdzam, że masz 13 lat. Jak nie umiesz wniosków sam wyciągać, słuchać, czytac ze zrozumieniem, czytać między wierszami to lepiej wyjdź stąd, bo tylko siejesz ferment. 0 argumentów tylko non stop powtarzanie są przez ciebie jakieś debilizmy, które maja na celu się tylko dojebać o każdą bzdurę. No to walnij sobie 100000000000% jak nie masz co się ograniczać. Czepiasz się słówek, wszystkiego. Wiśniowski jest jaki jest, ale już wytykanie mu takich rzeczy w filmiku to sprawia, że te argumenty twoje i ten cały wątek o nim jest o kant dupy potłuc.Zamiast konkretów powstało kółko wzajemnej adoracji i pojeździe po Jacku na zasadzie-byle się dojebać.

Wytykaj mu inne niespójności, które otworzą ludziom oczy, a nie takie, bo ja autentycznie stwierdzam, że jesteś dzieckiem i nie ma co tu dyskutować nawet. Nastepnym razem przywalisz się o marynarke? Argumenty i to merytoryczne, które padły, a dalsze gadanie nie ma sensu
KAZIKGAZIK Kółko wzajemnej adoracji to Wy macie pod filmikami Jacka.
To co tutaj piszemy jest obiektywnym FAKTEM!
To właśnie Wy macie klapki na oczach i nie widzicie rzeczywistego świata.
Wasz guru Jacek już dawno Wam zrobił wodę z mózgu.
Po Twoich wypowiedziach, nic nie wnoszących do tematu, stwierdzam że jesteś w zerówce.
Moim zdaniem ostatni filmik Jacka jest takim samym laniem wody jak każdy inny i nikt mnie nie zmusi do zmiany zdania.
Tak na marginesie, popracuj nad pisownią, językiem i wulgaryzmami bo będzie pała z polskiego na koniec roku.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Zima 2017, nie przeszkadzają ci fruwające genitalia? NApisałeś DWA posty na form forexowym i to nie w temacie i udzielasz mi rad? ...
Ja zanim wiem czym post mi się podoba czy nie muszę go rzeczytać, ty nie masz tak samo?

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

mix pisze:
KAZIKGAZIK pisze:
Jesteś jakiś..... czy co? O czy Ty teraz pier...? Nagrał normalny filmik, który akurat jest dobry, a Ty widzę na siłę , ale to dosłownie na siłę starasz się dowalić do niego na każdy sposób. Zero obiektywizmu, tylko masz klapki na oczy założone. Naprawdę masz z dupy argumenty, które polegają tylko na dojebaniu się. Niedługo będziesz wytykał jego wygląd.

" Taki motywator z niego a każe mi się ograniczać do jednego procenta? - Zawsze mówił że nie mamy się ograniczać a tu nagle taka zmiana? (znowu niespójny ten Jacek)"

To mnie rozbawiło. Po tym co napisałeś stwierdzam, że masz 13 lat. Jak nie umiesz wniosków sam wyciągać, słuchać, czytac ze zrozumieniem, czytać między wierszami to lepiej wyjdź stąd, bo tylko siejesz ferment. 0 argumentów tylko non stop powtarzanie są przez ciebie jakieś debilizmy, które maja na celu się tylko dojebać o każdą bzdurę. No to walnij sobie 100000000000% jak nie masz co się ograniczać. Czepiasz się słówek, wszystkiego. Wiśniowski jest jaki jest, ale już wytykanie mu takich rzeczy w filmiku to sprawia, że te argumenty twoje i ten cały wątek o nim jest o kant dupy potłuc.Zamiast konkretów powstało kółko wzajemnej adoracji i pojeździe po Jacku na zasadzie-byle się dojebać.

Wytykaj mu inne niespójności, które otworzą ludziom oczy, a nie takie, bo ja autentycznie stwierdzam, że jesteś dzieckiem i nie ma co tu dyskutować nawet. Nastepnym razem przywalisz się o marynarke? Argumenty i to merytoryczne, które padły, a dalsze gadanie nie ma sensu
KAZIKGAZIK Kółko wzajemnej adoracji to Wy macie pod filmikami Jacka.
To co tutaj piszemy jest obiektywnym FAKTEM!
To właśnie Wy macie klapki na oczach i nie widzicie rzeczywistego świata.
Wasz guru Jacek już dawno Wam zrobił wodę z mózgu.
Po Twoich wypowiedziach, nic nie wnoszących do tematu, stwierdzam że jesteś w zerówce.
Moim zdaniem ostatni filmik Jacka jest takim samym laniem wody jak każdy inny i nikt mnie nie zmusi do zmiany zdania.
Tak na marginesie, popracuj nad pisownią, językiem i wulgaryzmami bo będzie pała z polskiego na koniec roku.
" KAZIKGAZIK Kółko wzajemnej adoracji to Wy macie pod filmikami Jacka.
To co tutaj piszemy jest obiektywnym FAKTEM! "

Haa ha jakbyś nie widział, to nie wychwalam Jacka. Tylko jestem obiektywny. Podkreślę jeszcze raz. Jest bardzo wątpliwym autorytetem i swoją drugą twarz pokazuje jak chcesz zwrócić pieniądze za kurs. Jest pełen niespójności i unika odpowiedzi na postawione pytania, jednak już temat zszedł na czepianie się jego słówek, byle tylko się dojebać. Byle tylko wsadzić szpilę. Zero konkretów. Jedyne konkrety podała tutaj tylko jedna osoba, a reszta to szuka na siłę ch... do d....

Jeszcze raz napiszę bo zapewne nie zrozumiałeś. Trzymaj się konkretnych faktów, a nie łapanie za słówka w stylu " teraz mówi o 1% a czemu nie mówi o 1000%? Przecież mówił, żeby się nie ograniczać..." Powtarzam jeszcze raz, trzeci bo znów nie zrozumiałeś. Wiśniowski jest pełen niespójności. Zgadza się. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że sukces finansowy osiągnął właśnie na poradnikach seksualnych. Takie prawdopodobieństwo istnieje ponieważ unika odpowiedzi na zadane pytania odnośnie jego firm, tylko mówi ogólnikowo. Jego niektóre rady są wzięte z kosmosu i oderwane od rzeczywistości. Tak zgadza się. To jest FAKT. Kurs 1 mln nie polecam. Jest wiele osób, którzy robią to lepiej od niego. Kurs jest ogólnikowy, jest to odgrzewany kotlet. Technicznie jest mizerny i wart jest maks. 300 złotych, ale to i to nie. Jacek kasuje niewygodne komentarze, to też jest fakt. Wygaduje niekiedy totalne bzdury-to też jest FAKT.

Zrozumiałeś czy mam powtórzyć WIELKIMI LITERAMI?

Chyba nie. To jeszcze raz napiszę:

Temat ten przypomina cebulactwo. Takie rasowe. Jest tu mało konkretnych argumentów, a na nich trzeba się skupić i je obalać, a nie wyśmiewać jakieś bzdury typu 1% a czemu nie 1000000000%? Albo włączać w to jego znajomych. Jedna osoba tak naprawdę wypowiedziała się tutaj mądrze i merytorycznie, podając FAKTY I MOCNE ARGUMENTY, a reszta? RESZTA LEJE WODĘ, aby tylko się dojebać?

zrozumiał? Czy może mam jeszcze raz powtórzyć?

mix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mix »

KAZIKGAZIK Pokaż mi gdzie ja napisałem coś o 1 czy 1000% ?
Piszę o faktach i również staram się być obiektywny.

Napisałem:

"Moim zdaniem ostatni filmik Jacka jest takim samym laniem wody jak każdy inny i nikt mnie nie zmusi do zmiany zdania."

Fakt że tym razem gadał w kółko o jakimś 1% jest niezaprzeczalny, jednak proszę nie wkładać w moje usta wypowiedzi innych forumowiczów.
To że ja z czyjąś wypowiedzią się zgadzam, nie oznacza że czepiam się iluś tam procent. Po prostu całość jest nie warta oglądania moim zdaniem i tyle w temacie.

I jeszcze raz proszę zapanować nad wulgaryzmami. Nie jesteśmy w knajpie.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Czyli widzicie, żeby odnieść sukces w biznesie musicie mieć poranne rytuały i jeść zdrowe jedzenie.. Walić te strategie biznesowe i zarządzanie ludźmi .. kolejna złota rada

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Monster11 pisze:Czyli widzicie, żeby odnieść sukces w biznesie musicie mieć poranne rytuały i jeść zdrowe jedzenie.. Walić te strategie biznesowe i zarządzanie ludźmi .. kolejna złota rada
Nareszcie konkrety. Czyli od jutra zaczynam dzień od rytuałów. Na dobry początek okadzę pokój dymem z białej szałwii.
Zjem coś zdrowego i świat legnie u mych stóp.
Dobrze odebrałem przekaz, czy coś jeszcze trzeba zrobić aby osiągnąć sukces?

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

YAPA pisze:
Monster11 pisze:Czyli widzicie, żeby odnieść sukces w biznesie musicie mieć poranne rytuały i jeść zdrowe jedzenie.. Walić te strategie biznesowe i zarządzanie ludźmi .. kolejna złota rada
Nareszcie konkrety. Czyli od jutra zaczynam dzień od rytuałów. Na dobry początek okadzę pokój dymem z białej szałwii.
Zjem coś zdrowego i świat legnie u mych stóp.
Dobrze odebrałem przekaz, czy coś jeszcze trzeba zrobić aby osiągnąć sukces?
Hmm.. rytuały są w porządku. Nie wiem czemu akurat tego się czepiłeś?

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zima2017 »

// Post usunięty na podstawie zgłoszenia Pana Jacka Wiśniowskiego jak i samego użytkownika. // (ADMIN)

ODPOWIEDZ