Postanowiłem wejść i zobaczyć, ile jest jeszcze niezadowolonych ludzi z powodu Jacka

Osób ciągle przybywa. Obejrzałem też jeden filmik głównego bohatera, w którym dał się ponieść emocjom i powiedział, że całe fora powstają o jego osobie

Jeszcze parę epitetów pod naszym adresem się znalazło.
Nie uważam, że jeżeli chce coś osiągnąć w życiu, to nie mam prawa interesować się tym co mnie bezpośrednio lub pośrednio dotyczy. Jakby nie patrzeć, kanał, który jest skierowany dla ludzi, którzy chcą prowadzić firmy jakby nie patrzeć mnie dotyczy. Więc dlaczego mam być kretynem, skoro wypowiadam się na forum, dyskutuję i staram się odfiltrować niektóre informacje, tak aby były użyteczne dla mnie? Rozumiem, że to próba kolejnej "cenzury", bo skoro blokowanie komentarzy nie pomaga, postraszeniem prawnikiem też nie pomogło, to czas na wejście na ambicję.
Dodatkowo wyskoczył mi taki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=F0AEvDy_UMs
Z ciekawości sobie obejrzałem i stwierdzam, że to jest trochę smutne. Młody chłopak, dał się zmanipulować kołczom, żeby kupić jego kursy sprzedał telewizor i parę innych rzeczy. Czyli za ostatnie pieniądze kupił kurs, na którym jak sam stwierdził nic jeszcze nie zarobił, ale mimo to warto było. Linki do jego stron już wygasły, ale reklamował swoją książkę, czyli chłopak w okolicy 20 lat, nie mający praktycznie żadnego doświadczenia w prowadzeniu biznesu, piszę książki o samorozwoju i to jeszcze wyglądająca jak podróbka. Nie róbmy sobie jaj, jego tytuł "Obudź w sobie giganta", serio ktoś to kupi? Mam wrażenie, że dzięki takim kursom, rynek jest zalewany chłamem. Nie wiem kto mnie czyta, ale wybaczcie szczerość, rękawice dla kota, książki pisane przez licealistów i parę innych. Chyba, że kanał tego chłopaka, to próba reklamy Jacka i w całości go sponsoruje, bo na 17 minut filmu, zamiast faktycznie promować swój produkt przez większość czasu gada o kursie, zamiast o swoich książkach, kursach itd. Taka mała dygresja ode mnie