Ja tylko pociągnął.
-
- Gaduła
Nie dywaguje z tym czy ktoś gra na fart czy nie trend na teraz na średnio Day trading time jest na UP, a na teraz widzę powrót do 72/75 i ele od dołów powinno się grać. pozdro K.
P.S. nie łatwo też się zapodaje poziomy i jeszcze z wglądem na gościa konto jak ktoś jest taki twardy to niech pokaże sam...jak to się robi:)
P.S. nie łatwo też się zapodaje poziomy i jeszcze z wglądem na gościa konto jak ktoś jest taki twardy to niech pokaże sam...jak to się robi:)
Swoją drogą przez weekend nocami przysiadłem, żeby napatrzeć się na piękne pejzaże wykresów. Widzę sam po sobie, że zaczynam się starać bo widzę, że ktoś mi patrzy na łapki. Dzisiaj niefart ale nie z mojej winy, po prostu zarządzam pozycją gdy nie miałem dłuższy czas dostępu do internetu, a tego powinno pilnować się na bieżąco. Za to nauczyłem się kilku nowych sztuczek Panów sprawujących włądzę nad wykresem i zamierzam to wykorzystać, gdy tylko zobacze podobne zdarzenia na wykresie. A ta pozycja teraz dla mnie nadal przemawia za buy, inaczej bym ją uciął. Nie gram greed i nie raz już ucinałem straty chyba było widać. Co do farta nie gram na fart, może nie maluje wszystkie na wykresie ale wystarczająco dużo. Tak to wygląda ze względu na wielkość pozycji i na stratę na jaką się narażam, ale zarządzanie kapitałem może być różne u każdego, ważny jest wynik + - zarobku na koniec miesiąca i roku.
Z ciekawostek zobaczcie wstecz jak miałem ustawione oczekujące i co chciałem zagrać na EU. Wymiękłem bo pierwszy raz się spotkałem z podobną myślą, ale widać, że dobrze wnioskowałem i następnym razem zagram bezbłędnie. A teraz jakiś energetyczny napój
Z ciekawostek zobaczcie wstecz jak miałem ustawione oczekujące i co chciałem zagrać na EU. Wymiękłem bo pierwszy raz się spotkałem z podobną myślą, ale widać, że dobrze wnioskowałem i następnym razem zagram bezbłędnie. A teraz jakiś energetyczny napój