ILE MOŻNA ZAROBIĆ NA FOREX? Odpowiedź brzmi …

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Re: ILE MOŻNA ZAROBIĆ NA FOREX? Odpowiedź brzmi …

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Jeden dzień to jak wizyta w kasynie, spróbuj tak przez kilka lat to będziesz władcą świata, a na te wykresy to jeszcze dałoby radę kilka wskaźników dorzucić...
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
czango
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: czango »

A masz może jakieś info o tych bankach czy funduszach co zarabiają 50 do 60 procent rocznie przez 10 lat conajmniej i jak w nie zainwestować ? , a może to był Bernard Madoff ;) Chociaż raczej nie on z tego co wiem oferował około 16 % rocznie , no ale przez 14 lat ;) No ale mierzmy do najlepszych : Warren Buffett 1965 - 2014 , średni roczny dochód 21.7% , da się ?
It' s ok to lose money , we can make it back , but lose the balls and it's game over .

investing1000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: investing1000 »

STUDENT pisze:MUSTAFA ZABIERZ MIE TEGO KORKOWCA :d

110 procent UTRZYMANE

https://www.facebook.com/dar.fede.77
No nic tylko wejść z kapitałem rzędu kilkuset tysięcy, i rąbać takie zyski codziennie. Nawet co drugi dzień.
A potem się dziwić, że pracownicy w firmach brokerskich normalnie się nabijają z tych "graczy".
Równie dobrze można spróbować obstawiać mecze albo inne koniki. Rzeczywiście, sami tu profesjonaliści. (Może poza kilkoma wyjątkami). Dla większości to czysty hazard.

STUDENT
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: STUDENT »

investing1000 pisze:

110 procent UTRZYMANE

No nic tylko wejść z kapitałem rzędu kilkuset tysięcy, i rąbać takie zyski codziennie. Nawet co drugi dzień.
A potem się dziwić, że pracownicy w firmach brokerskich normalnie się nabijają z tych "graczy".
Równie dobrze można spróbować obstawiać mecze albo inne koniki. Rzeczywiście, sami tu profesjonaliści. (Może poza kilkoma wyjątkami). Dla większości to czysty hazard.

na FB sa linki do kontroli transakcji :wink:

HAZARD BYLBY WTEDY KIEDY TRANSAKCJI BYLOBY POWIEDZMY 5 - 7 a nie kiedy tych transakcji jest 58 i wszystkie zabezpieczone
jak wczesniej pisalem TEN system jest przeznaczony dla malych kwot / W OPISIE JEST ZAZNACZONE WYRAZNIE - START 50 EURO .WSZYSTKIE TRANSAKCJE 1 : 100. WYLACZNIE ZE WZGLEDU NA SPOSOB ZARZADZANIA PORTFELEM

statystyke

AI 034 LIKELIHOOD MAXIMALIZATOR
koncze z wynikiem
10745 $ z kwoty startowej 5000 $
co daje plus 5745 $
to jest
plus ponad 114 procent w CIAGU TYGODNIA

oczywiscie w powyzszym przypadku wszystkie transakcje 1 : 100

w zwiazku z dopracowaniem detali systemu OD PRZYSZLEGO TYGODNIA zapraszam wszystkich zainteresowanych
do kontrolowania mojej nowej statystyki

AI 0618 LIKELIHOOD MAXIMALIZATOR

szczegoly na

investing1000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: investing1000 »

STUDENT pisze:
investing1000 pisze:

110 procent UTRZYMANE

na FB sa linki do kontroli transakcji :wink:

HAZARD BYLBY WTEDY KIEDY TRANSAKCJI BYLOBY POWIEDZMY 5 - 7 a nie kiedy tych transakcji jest 58 i wszystkie zabezpieczone
jak wczesniej pisalem TEN system jest przeznaczony dla malych kwot / W OPISIE JEST ZAZNACZONE WYRAZNIE - START 50 EURO .WSZYSTKIE TRANSAKCJE 1 : 100. WYLACZNIE ZE WZGLEDU NA SPOSOB ZARZADZANIA PORTFELEM

[/color][/b][/size]szczegoly na

I jak długo udaje się utrzymywać takie stopy zwrotu? Długo już trwa ta kariera? Bo chyba nie tydzień?

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

najbardziej podoba mi sie slowo "maksymalizator" cos jak sprzedawanie wiagry... :)
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

STUDENT
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: STUDENT »

:d

no tak
hm

skoro 80 procent traci cos trzeba zrobic inaczej

inaczej trzeba potraktowac forex
na przyklad prawdopodobienstwo trzeba potraktowac inaczej :wink:

wypowiedzi moich adwersarzy brzmia jak typowe kwestie ludzi ktorym komp sluzy jako maszyna do pisania , papier milimetrowy i rzadko jako kalkulator

odpowiedz genialnego eksperta - guru nowego forexu - MNIE - powinna brzmiec :

ci ktorzy wiedza - nie mowia :wink:

ALE ze mam dzis dobry humor odpowiem wam drogie dziadki :

zawsze trzeba pytac o ilosc transakcji - nie o czas :d
poniewaz ilosc skutecznych transakcji dowodzi stopnia wiarygodnosci kooperanta - braku przypadkowosci - z francuskiego manque le hazard

poniewaz my tutaj handlujemy drodzy laicy - powinnismy zwracac uwage na maxymalizowanie prawdopodobienstwa
likelihood maximalizator jest terminem niewiele mowiacym specjalistom od DD RR i innych malo istotnych pierdol
odnoszacym sie do estymatorow statystycznych

z powyzszych wypowiedzi mozna wnioskowac ze poziom wiedzy miejscowych autochtonow oscyluje w granicach targetu konsumentow viagry
//moze cos wiedzieli ale dostali lopatka miedzy kulki czy moze odwrotnie :wink: :d

ZAPRASZAM DO KONTROLOWANIA ONLINE MOJEJ NOWEJ STATYSTYKI

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

student zaraz bedzie sprzedawal kure znoszaca zlote jaja. z francuskiego: Poulet, oeufs d'or

uwaga...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

ODPOWIEDZ