Nie znajdziesz odpowiedzi na takie pytanie na tym forum. Zapomnij. Wręcz przeciwnie, z 30% cofniesz się na minus.investing1000 pisze:I z taką nadzieją tu wszedłem, że zamiast 30% to ktoś kto ma dłuższy staż ode mnie, podpowie jak zrobić 50%.

Nie znajdziesz odpowiedzi na takie pytanie na tym forum. Zapomnij. Wręcz przeciwnie, z 30% cofniesz się na minus.investing1000 pisze:I z taką nadzieją tu wszedłem, że zamiast 30% to ktoś kto ma dłuższy staż ode mnie, podpowie jak zrobić 50%.
Średnie długoterminowe.FXpleyer pisze:No raczej chodzi o efekty, skoro zarabiasz to może przybliżysz jakieś podstawowe założenia swojej strategi ? nie to żebym chciał od ciebie sposób na kasę mniej więcej czego używasz PA fibo średnie ?
bardzo nowatorskie... Świetnie działa, szkoda, ze tylko na danych historycznych. Jak kiedyś faktycznie spróbujesz tak zagrać, to zrozumiesz dlaczegoinvesting1000 pisze:Średnie długoterminowe.FXpleyer pisze:No raczej chodzi o efekty, skoro zarabiasz to może przybliżysz jakieś podstawowe założenia swojej strategi ? nie to żebym chciał od ciebie sposób na kasę mniej więcej czego używasz PA fibo średnie ?
I wyłączyć chciwośćADASKO2012 pisze:Jeśli strategia działa na danych historycznych,to jest duża szansa,że zadziała i w przyszłości.Tylko trzeba dobrze zarządzać kapitałem.
Abstrahując od tego kim jest autor wątku, czy rzeczywiście zarabia czy nie, i jakie są jego prawdziwe intencje, wydaje się że na forum każdy ma prawo się wypowiedzieć, zwłaszcza jak to robi spokojnie i jak na to forum, nawet na dość wysokim poziomie merytorycznie.chihuahua pisze:Szkoda, że to forum, czy żadne inne niemartwe w Polsce, nie ma znaczącej ilości ludzi, którzy potrafią się wypowiadać z kulturą i na poziomie. I szkoda, że jesteśmy krajem, gdzie podstawowym sukcesem jest dop...ić innemu.