IC Markets
Re: IC Markets
rozumiem, rzecz w tym, że nie odpalę strategii przygotowanej przez Admirala w IC Markets,
a nie znalazłem podobnej darmowej.
a nie znalazłem podobnej darmowej.
Nie wiem jak to wyglada w admiralu ale jezeli chodzi o rozbudowane narzedzia do zarzadania pozycjami to sa komercyjne rozwiazania. Minus to to ze cos tam trzeba zaplacic ale nie trzeba kupowac kota w worku bo mozna przetestowac..
http://www.az-invest.eu/visual-trading- ... metatrader
W efekcie jak bedziesz mial brokera z mniejszymi kosztami jak Admiral to te 75$ szybko Ci sie zwroci...
a z prostrzych rozwiazan moze to Ci sie przyda?
http://www.az-invest.eu/visual-trading- ... metatrader
W efekcie jak bedziesz mial brokera z mniejszymi kosztami jak Admiral to te 75$ szybko Ci sie zwroci...

a z prostrzych rozwiazan moze to Ci sie przyda?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Takiego narzędzia IC Markets nie dostarcza. Jeśli chodzi o konto MT4 to jest to konto w pełni ECN'owe.ku8ek pisze:witam,
Panowie, a czy w IC Markets jest jakieś narzędzie pod MT4, gdzie by można
nadawać zleceniom poszczególne zadania jeszcze przed otwarciem zlecenia:
typu :
(przykładowo)
po 1 pipsie SL na -2 p
po 3 p. BE
po 5 p. TS w odległości 2 p
po 10 p BE na +3 a TS w odl. 1p
itp.... i możliwość zapisania paru takich szablonów?
jeszcze pytanie jak z tym MT4, czy to most z ECN, czy dla mt4 jest
inne rozwiązanie?
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
można napisać to dość proste EA ale czy na swap/prowizje to zarobiku8ek pisze:witam,
typu :
(przykładowo)
po 1 pipsie SL na -2 p
po 3 p. BE
inne rozwiązanie?
PS przy takiej grze każdy broker cię pokocha
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
kup licencję na OCT i po kłopocieku8ek pisze:witam,
typu :
(przykładowo)
po 1 pipsie SL na -2 p
po 3 p. BE
inne rozwiązanie?

http://forex-nawigator.biz/forum/one-click-t21126.html
napisz PW do Andrzeja Pierza i napewno się dogadasz

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
witam
mam pytanie do was jak działała wam platforma na Realu w IC Markets na MT4 dziś 29 10 2014 na danych o 19:00 , bo mi w czasie tego całego ruchu całe MT4 się zawiesiło i nic nie mogłem zrobić i jestem mega wk.....ny bo straciłem przez to kasę . Jak tak ma to działać to ja dziękuję za takiego broka.
dajcie znać jak u was było
mam pytanie do was jak działała wam platforma na Realu w IC Markets na MT4 dziś 29 10 2014 na danych o 19:00 , bo mi w czasie tego całego ruchu całe MT4 się zawiesiło i nic nie mogłem zrobić i jestem mega wk.....ny bo straciłem przez to kasę . Jak tak ma to działać to ja dziękuję za takiego broka.
u mnie bez problemów się obyłomarcin76 pisze:witam

u mnie rowniez bylo wszystko jak najbardziej ok, sledzilem sytuacje caly czas na platformie w czasie dancyh i nie mam zastrzezen.
Myśleć i działać jak Goldman !
dzięki za szybkie info ,
no to ja już nie wiem co jest grane , bo mam szybkiego kompa , szybki internet 20 MB
a tu taka jazda , zobaczymy na kolejnych danych , jak się to powtórzy to rezygnuje z tego brokera .
pozdr
no to ja już nie wiem co jest grane , bo mam szybkiego kompa , szybki internet 20 MB
a tu taka jazda , zobaczymy na kolejnych danych , jak się to powtórzy to rezygnuje z tego brokera .
pozdr
- silveRbull
- Pasjonat
IC Markets
Witam
Jestes tutaj wyjątkiem. Od kiedy mam rachunek w ICMarkets jeszcze nigdy platforma mi sie nie zawiesiła, tak samo nikt takich przypadków nie zgłaszał. Natomiast faktem jest że MT4 ma jakieś problemy z kompatybilnością w przypadku niektórych konfiguracji komputera z zainstalowanym windows 8. Przestają działać wówczas wszystkie przyciski funkcyjne programu. Ja mam taki problem i występuje on bez względu na rodzaj Brokera. W razie czego sprubój zwinąć platformę do paska i rozwinąć - zazwyczaj pomaga.
PS. Podczas gry na danych najlepiej wyłączyć sobie wszystkie automatyczne aktualizacje windows, zaplanowane zadania systemu oraz aktualizacje programu antywirusowego etc. W wielu przypadkach jest to przyczyna zawieszenia sie komputera. Warto tez mieć alternatywny dostęp do rachunku za pomocą np. Smartfona.....
Pozdrawiam
Jestes tutaj wyjątkiem. Od kiedy mam rachunek w ICMarkets jeszcze nigdy platforma mi sie nie zawiesiła, tak samo nikt takich przypadków nie zgłaszał. Natomiast faktem jest że MT4 ma jakieś problemy z kompatybilnością w przypadku niektórych konfiguracji komputera z zainstalowanym windows 8. Przestają działać wówczas wszystkie przyciski funkcyjne programu. Ja mam taki problem i występuje on bez względu na rodzaj Brokera. W razie czego sprubój zwinąć platformę do paska i rozwinąć - zazwyczaj pomaga.
PS. Podczas gry na danych najlepiej wyłączyć sobie wszystkie automatyczne aktualizacje windows, zaplanowane zadania systemu oraz aktualizacje programu antywirusowego etc. W wielu przypadkach jest to przyczyna zawieszenia sie komputera. Warto tez mieć alternatywny dostęp do rachunku za pomocą np. Smartfona.....
Pozdrawiam