Prawda, nie działa NIC, włącznie z logowaniem do panelu klienta na stronie IC Market

Panel logowania działa....longmanus pisze:Nie będę Was wku... denerwował, ale pocieszyliście mnie że cała Australia siadła, myślałem że tylko IC Tango Down i miałem obawy, szczęśliwie nie mam pozycji - bo nie lubię zostawiać na weekend.
Prawda, nie działa NIC, włącznie z logowaniem do panelu klienta na stronie IC Market
cytrynek pisze:Panel logowania działa....longmanus pisze:Nie będę Was wku... denerwował, ale pocieszyliście mnie że cała Australia siadła, myślałem że tylko IC Tango Down i miałem obawy, szczęśliwie nie mam pozycji - bo nie lubię zostawiać na weekend.
połączenie jest, pozycje widzę na wykresie(wcześniej nie było), natomiast nic nie mogę zrobić, bo na wykresie kwotowanie jest z kosmosu względem innego broka, a w panelu rynek kwotowań brak, gdyż wszycho stoi w miejscucytrynek pisze:Platforma też już działa....