HighSky Brokers - nowa, konkurencyjna oferta

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
0
Brak głosów
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
2
100%

Liczba głosów: 2

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Re: HighSky Brokers - nowa, konkurencyjna oferta

Nieprzeczytany post autor: reptile »

A tu dni i godziny lecą. Nie ma to jak się zawieść wygraną :lol: :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

rafino pisze:Jeśli gracz z II miejsca czyta to forum, to niech upomni się o swoje, może uda mu się wyegzekwować nagrodę
Będę uczciwy wobec Highsky i skoro już tyle się wcześniej naprodukowałem to dopowiem, że ostatecznie, po terminie regulaminowym, wypłacono jedną nagrodę, właśnie tę moją. Niestety Highsky nie wypłaciło i już nie wypłaci tej drugiej, o którą toczył się spór. To chyba tyle, jeśli chodzi o tę sprawę, bo nie bardzo widzę możliwości wyegzekwowania pozostałych roszczeń. Zresztą, wobec sposobu traktowania mnie przez przedstawicieli brokera, mam już szczerze dosyć dalszych rozmów, to źle wpływa na zdrowie psychiczne :) Trzeba przyznać, że dobra i jedna nagroda :) Ale i tak po tym wszystkim ciężko chwalić brokera za oddanie tylko części tego co należne. Oczywiście podzielę się z krewnym swoim tysiącem, bo nie mam pojęcia czemu to akurat ja go dostałem a on został zdyskwalifikowany.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Nie pamiętam, żebym brał udział w konkursie, w którym regulamin nie byłby tak skonstruowany, że broker może wszystko. Czasem się rozpisują, a czasem po prostu walą wprost "Broker zastrzega sobie prawo do wszystkiego, na podstawie uzasadnionych podejrzeń". Zatem była to tylko kwestia czasu i na kogoś musiało paść.

Highlander
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Highlander »

rafino pisze:Trzeba przyznać, że dobra i jedna nagroda :) Ale i tak po tym wszystkim ciężko chwalić brokera za oddanie tylko części tego co należne. Oczywiście podzielę się z krewnym swoim tysiącem, bo nie mam pojęcia czemu to akurat ja go dostałem a on został zdyskwalifikowany.
Haha, podzielisz się z krewnym.
Kolejny dowód na współpracę ;-)

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

Highlander pisze:
rafino pisze:Trzeba przyznać, że dobra i jedna nagroda :) Ale i tak po tym wszystkim ciężko chwalić brokera za oddanie tylko części tego co należne. Oczywiście podzielę się z krewnym swoim tysiącem, bo nie mam pojęcia czemu to akurat ja go dostałem a on został zdyskwalifikowany.
Haha, podzielisz się z krewnym.
Kolejny dowód na współpracę ;-)

Nie zauważyłem wcześniej Twojego wpisu, więc nie odpowiedziałem. Nie chcę mi się od początku tłumaczyć tej sprawy bo wszystko jest w poprzednich postach, ale pewnie zanim umieściłeś swój błyskotliwy komentarz nie bardzo chciało Ci się zapoznać z wcześniejszymi wpisami... no bo po co się męczyć.
Odnośnie Twoich wniosków to powtórzę tylko tyle, że od początku broker wiedział o korzystaniu z jednego IP, wiedział to ode mnie... Idąc Twoim tokiem rozumowania współpracą jest już samo to, że jesteśmy krewnymi, wiemy o tym, że drugiego zdyskwalifikowali albo rozmawiamy ze sobą o problemie, który dotknął nas obu a nie powstałby gdyby któryś z nas nie założył rachunku w Highsky. Współpracą jest też to, że podzieliłem się wygraną która należała się krewnemu w takim samym stopniu jak mnie- tak samo jak ja wygrał jeden etap, ale jego akurat zdyskwalifikowano, ze względu na mnie. Pewnie Ty nie czułbyś się niezręcznie i całą kasę wziął dla siebie. No ale na szczęście nie wszyscy są tacy jak Ty. Jeśli to ma być "kolejny dowód współpracy" to gratuluję. Ci z Highsky wyrażali się w podobny sposób, pewnie świetnie byś się tam odnalazł. Życzę większej rozwagi przy oskarżaniu innych. Pozdrawiam
Stforex pisze:Nie pamiętam, żebym brał udział w konkursie, w którym regulamin nie byłby tak skonstruowany, że broker może wszystko. Czasem się rozpisują, a czasem po prostu walą wprost "Broker zastrzega sobie prawo do wszystkiego, na podstawie uzasadnionych podejrzeń". Zatem była to tylko kwestia czasu i na kogoś musiało paść.
Święta prawda, też nie znam takich konkursów. Z tego powodu preferuję właśnie indywidualny kontakt z brokerem. Uczciwy broker nie oszuka, chociażby dlatego, żeby za stosunkowo małe pieniądze nie zrobić sobie antyreklamy. Ale ci nowi, mało popularni brokerzy nie mają zbyt wiele do stracenia

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Hehe śmiać mi się chce bo to przecież byli pracownicy XTB oni pewne rzeczy mają już we krwi i tego "nie pomalujesz" :)
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

HSB
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: HSB »

Szanowni Forumowicze,

Pragniemy poinformować, że z początkiem tego miesiąca zmieniliśmy model działania na STP oraz wprowadziliśmy do oferty MT4. Zmiana ma na celu umożliwienie bardzo szybkiego zawierania transakcji bez rekwotowań.

Zapraszamy,
Zespół HighSky Brokers

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

... Za to z możliwością wystąpienia poślizgów cenowych... ;) Ale wg mnie to i tak lepiej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

Odswiezam temat. Ktos gra u nich obecnie. Interesuje mnie MT5 i widze, ze caly czas maja w ofercie
https://www.highsky.pl/seminaria-webina ... buttonsTop

kamiecfx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kamiecfx »

Ja korzystam z MT5 od nich glownie z uwagi na to ze duzo lepiej mi ja na tablecie z windowsem obslugiwac. Rachunek mam z 5 miesiecy i jak na razie wszystko ok. Spready na edku mam z reguly 1,1 pipsa. Sama mt5 to bardzo podobna jest do mt4 wiec jak ja znasz to i na tej dasz sobie rade. Mailing w ubieglym tygodniu dostalem ze tez webinary chyba z niej robia to zawsze mozesz sie dopytac o cos.

ODPOWIEDZ