Gra na danych
Ja miałem kilku swoich faworytów, ale odpuściłem stwierdziłem, że to nie gra warta świeczki
Swoją drogą na demo często nieźle to wchodzi, ale na realu już jest inaczej. Jednak jak się pokona tą długą drogę i znajdzie brokera to kilka razy zagrać można ;]

Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

- SzykownyJac
- Stały bywalec
- unkle/.seed
- Gaduła
SzykownyJac pisze:z tego co wyczytalem to albo jest to jakas platforma albo jakies EAunkle/.seed pisze:np w jednym z filmików z straddle trader pro koleś gra na brokerze który ma w belce wpisane "ikon matrix" ale za cholerę nie mogę znaleźć takiego brokera a broker ikonfx to jest coś zupełnie innego
jest to jakaś aplikacja, ktoś nawet temat o tym na forum zrobił, kiedyś nazywało się to oracle trader, ale to nie jest istotne, chodziło mi tylko o fakt, że tego typu narzędzia korzystają też z takiej metody jak MY, nie z autoclicka tylko właśnie ze zleceń oczekujących przeciwstawnych stop
Dodano po 7 godzinach 23 minutach:
czy ktokolwiek z Was czających się na jutrzejsze NFP sądzi albo rozważa możliwość, że nocna interwencja BOJ może mieć wpływ na reakcje par z jenem na NFP ? czyli par na których najlepiej się gra pod te dane ?
jakieś opinie ?
przemyślenia ?
- candleelephants2
- Gaduła