GFT

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

rabit pisze:Microbi ogolnie odnioslem wrarzenie ze polecasz gft ale dlaczego zmieniles broka ?
Jak AM wprowadził STP to otworzyłem konto u nich i tak zostało :-) Ale żeby nie było w GFT konto mam dalej i uważam że to jeden z najlepszych broków MM .

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Jak AM wprowadził STP to otworzyłem konto u nich i tak zostało Ale żeby nie było w GFT konto mam dalej i uważam że to jeden z najlepszych broków MM .
Oki .... "konspiracja" :lol:
Mam na mysli ze szukalem powodow zmiany broka .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

rabit pisze:Oki .... "konspiracja"

Hehe, nie ma konspiracji :-) Pojawiła się oferta STP w AM, założyłem rachunek. Platforma działa super, przez ok 3 mc :-) Potem coś się zepsuło. Wróciłem do skalpu na GFT. Po korespondencji w mailach do AM , napisali w końcu że mają problem z serwerami i się poprawią. Po ok 2 mc chyba poprawili się, wróciłem na PRO. Teraz dlaczego:-) Mniejszy spreed, oczywiście jak dodasz prowizję prawie się zrównuje, szybsza wypłata siana , czekam na przelew dzień, w GFT ok 3-4 dni ( przelew idzie z zagranicy ) koszt 5 zł w AM w GFT ok 100 zł . Oczywiście jak grasz np. lotem to raptem 3 pips więc tragedii nie ma. Mi pasuje do skalpu AM PRO ze względu na spreed do skalpu. Co do reszty, GFT jest lepszym brokiem od AM wg. mnie, lepszy support, mimo że to MM nawet możesz grać na 100 lotach i nie będą przeszkadzać. Przykładowo w AM PRO max 50 .

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

Co do wypłat kasy z GFT - można dokonać ich za pomocą karty? I czy jest to operacja kosztowna, czy może niczego nie naliczają?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

zastapmnie pisze:Co do wypłat kasy z GFT - można dokonać ich za pomocą karty? I czy jest to operacja kosztowna, czy może niczego nie naliczają?
napisz do supportu, dom maklerski efix, z tego co pamiętam konto bankowe lub pay, ale mogę się mylić.

ODPOWIEDZ