Hasło możnaby odzyskać kontaktując się z brokerem ale do tego trzeba znać login. Jednak przeważnie łatwiej i szybciej jest założyć nowe demo.saku82pl pisze:gdzie mozna odzyskac login i haslo do kont demo??
FxPro (ECN) - wątek II
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dalej masz te problemy? Ja właśnie sprawdziłem na demie z serwera 1 i 2 i na obu nie ma żadnych problemów więc to raczej nie błąd po stronie serwerów FxPro, a przynajmniej nie tych dwóch
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie ma takiej możliwości. Wszystkie wpłaty powinny być realizowane przez MyFx.Pro.PanPiotr pisze:czy mogę przelać pieniądze z paypal po prostu wpisując dane do fxpro ? a nie bez pośrednio poprzez stronę ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Zainstalowałem itradera na iphone i nie mogę się zalogowac choc podaje numer i hasło otrzymane przy rejestracji..Gdy klikam zaloguj zatrzymyje mi sie na etapie 4/7 Authenticating i wyświetla : Error - Failed to connect to a server.Nie pamiętam żebym zmieniał hasło ale gdyby to gdzie moge sprawdzic swój numer i hasło(automatycznie loguje sie przy starcie platformy) a może problem w czymś innym?Będę wdzięczny za pomoc
Zainstalowałem itradera na iphone i nie mogę się zalogowac choc podaje numer i hasło otrzymane przy rejestracji..Gdy klikam zaloguj zatrzymyje mi sie na etapie 4/7 Authenticating i wyświetla : Error - Failed to connect to a server.Nie pamiętam żebym zmieniał hasło ale gdyby to gdzie moge sprawdzic swój numer i hasło(automatycznie loguje sie przy starcie platformy) a może problem w czymś innym?Będę wdzięczny za pomoc
A masz aktywne połączenie z internetem? Login, czyli numer konta MT4 można sprawdzić w Panelu Klienta MyFx.Pro, natomiast hasła przypomnieć się nie da, można jedynie ustalić nowe, również tam.
Ciężko mi będzie coś więcej pomóc z racji, że nie mam dostępu do żadnego iPhone'a...
Ciężko mi będzie coś więcej pomóc z racji, że nie mam dostępu do żadnego iPhone'a...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
FxPro jest stroną transakcji!!!
I jeżeli klient na przelewie stracił 6%- 600USD to w interesie FXPro jest wyjaśnienie i reklamacja w banku w którym FXPro zlecał przelew, ponieważ FXPro przyczyniło się do straty w ten sposób, że jest stroną transakcji, a klienta nie obchodzi że FXPro nie pobrał tych 600USD.
To że reklamacja jeszcze nie została załatwiona źle świadczy o FXPro.
Apeluje do poszkodowanego polk81, aby dodał temat z ostrzeżeniem przed tym brokerem, tak aby więcej osób się z tym zapoznało!
Ja osobiście rezygnuję z usług tego nie odpowiedzialnego brokera
I jeżeli klient na przelewie stracił 6%- 600USD to w interesie FXPro jest wyjaśnienie i reklamacja w banku w którym FXPro zlecał przelew, ponieważ FXPro przyczyniło się do straty w ten sposób, że jest stroną transakcji, a klienta nie obchodzi że FXPro nie pobrał tych 600USD.
To że reklamacja jeszcze nie została załatwiona źle świadczy o FXPro.
Apeluje do poszkodowanego polk81, aby dodał temat z ostrzeżeniem przed tym brokerem, tak aby więcej osób się z tym zapoznało!
Ja osobiście rezygnuję z usług tego nie odpowiedzialnego brokera

Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.