FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

saku82pl pisze:gdzie mozna odzyskac login i haslo do kont demo??
Hasło możnaby odzyskać kontaktując się z brokerem ale do tego trzeba znać login. Jednak przeważnie łatwiej i szybciej jest założyć nowe demo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

k_szcz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: k_szcz »

Dzisiaj od samego rana brak możliwości składania jakichkolwiek zleceń na r-ku demo; wyskakuje "Błąd" = "Common error".
Sytuacja identyczna jak kilka dni temu. Wtedy po zgłoszeniu do supporu dostałem informację, iż sprawdzą i się odezwą. Niestety do dzisiaj brak odzewu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Dalej masz te problemy? Ja właśnie sprawdziłem na demie z serwera 1 i 2 i na obu nie ma żadnych problemów więc to raczej nie błąd po stronie serwerów FxPro, a przynajmniej nie tych dwóch ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

k_szcz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: k_szcz »

Problemy skończyły się ok 10:30

PanPiotr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PanPiotr »

czy mogę przelać pieniądze z paypal po prostu wpisując dane do fxpro ? a nie bez pośrednio poprzez stronę ? Bo chcę przelać 580 USD a nie można tego zrobić ;/

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

PanPiotr pisze:czy mogę przelać pieniądze z paypal po prostu wpisując dane do fxpro ? a nie bez pośrednio poprzez stronę ?
Nie ma takiej możliwości. Wszystkie wpłaty powinny być realizowane przez MyFx.Pro.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

lemo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: lemo »

Witam.
Zainstalowałem itradera na iphone i nie mogę się zalogowac choc podaje numer i hasło otrzymane przy rejestracji..Gdy klikam zaloguj zatrzymyje mi sie na etapie 4/7 Authenticating i wyświetla : Error - Failed to connect to a server.Nie pamiętam żebym zmieniał hasło ale gdyby to gdzie moge sprawdzic swój numer i hasło(automatycznie loguje sie przy starcie platformy) a może problem w czymś innym?Będę wdzięczny za pomoc

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

A masz aktywne połączenie z internetem? Login, czyli numer konta MT4 można sprawdzić w Panelu Klienta MyFx.Pro, natomiast hasła przypomnieć się nie da, można jedynie ustalić nowe, również tam.
Ciężko mi będzie coś więcej pomóc z racji, że nie mam dostępu do żadnego iPhone'a...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

lemo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: lemo »

Ok,dzięki,problem rozwiązany...

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

FxPro jest stroną transakcji!!!
I jeżeli klient na przelewie stracił 6%- 600USD to w interesie FXPro jest wyjaśnienie i reklamacja w banku w którym FXPro zlecał przelew, ponieważ FXPro przyczyniło się do straty w ten sposób, że jest stroną transakcji, a klienta nie obchodzi że FXPro nie pobrał tych 600USD.
To że reklamacja jeszcze nie została załatwiona źle świadczy o FXPro.
Apeluje do poszkodowanego polk81, aby dodał temat z ostrzeżeniem przed tym brokerem, tak aby więcej osób się z tym zapoznało!

Ja osobiście rezygnuję z usług tego nie odpowiedzialnego brokera :!:
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

ODPOWIEDZ