FxPro (ECN) - wątek II
Podwójne przewalutowanie wyjaśniałoby poniesione koszty. Nie jestem w stanie powiedzieć czemu takie coś nastąpiło. Tym jak widać mają zając się FxPro i banki...
Natomiast potwierdzone zostało to co wcześniej pisałem, że FxPro nie pobiera żadnych opłat ale też ich nie pokrywa.Wysłałem Ci na PW dane do osoby, która jest managerem działu księgowości u brokera i najlepiej kontaktować się z nią w tej sprawie.
Natomiast potwierdzone zostało to co wcześniej pisałem, że FxPro nie pobiera żadnych opłat ale też ich nie pokrywa.Wysłałem Ci na PW dane do osoby, która jest managerem działu księgowości u brokera i najlepiej kontaktować się z nią w tej sprawie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ktos gdzies sie rabnal - mbank dostal wplyw pln na konto usd, wiec slusznie zrobil - w kazdym razie jezeli Ty przelewales usd na konto usd to nalezy sie wyjasnienie kto popelnil blad i odszkodowanie w kwocie poniesionych kosztowraposo pisze:Podwójne przewalutowanie wyjaśniałoby poniesione koszty. Nie jestem w stanie powiedzieć czemu takie coś nastąpiło. Tym jak widać mają zając się FxPro i banki...
dokładnie to chce osiagnac - bede informowal - jak nie macie nic przeciwko temu - moze przyda sie wiedza innym w takich przypadkachMcL pisze:ktos gdzies sie rabnal - mbank dostal wplyw pln na konto usd, wiec slusznie zrobil - w kazdym razie jezeli Ty przelewales usd na konto usd to nalezy sie wyjasnienie kto popelnil blad i odszkodowanie w kwocie poniesionych kosztow
Na wpłatę pierwszego depozytu ma się ok. 30 dni. Po tym czasie broker interesuje się czy coś jest nie tak i w razie braku kontaktu może rachunek zamknąć.PanPiotr pisze:Czy jeśli założę rachunek to muszę od razu wpłacić pieniądze ?
Nie, na koncie może nie być środków przez jakiś czas.PanPiotr pisze:I czy jeśli wypłacę wszystko z konta to muszę je zamknąć ?
...PanPiotr pisze:czy może np przez 6 miesięcy być puste ?
Jeśli jednak trwa to dłuższą chwilę np. 6 miesięcy to rachunek może zostać wyłączony (ale nie usunięty). Wtedy gdy chcemy po dłuższym czasie znów na nim inwestować należy dostarczyć FxPro aktualny dokument potwierdzający adres zamieszkania i wtedy zostaje on ponownie aktywowany.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu