Witam.Dariusz Makowiecki pisze:Jesteśmy Market Maker, ale mamy technologię ECN i zlecenia wykonywane są natychmiastowo. Platforma jest bardzo szybka, zarówno demo jak i real
To ja moze powiem coś z własnego doświadczenia dzisiaj z FXClearing.Usiłowałem zamknąć dwa zlecenia ( nie skalpowałem bo były od jakiś 20 minut),jedno miałem na minusie (ale już spadało z wiekszego minusu),drugie na plusie ( moze dla niektórych niewiele,ok. 70usd ).Postanowiłem zamknąć wpierw to z saldem dodatnim,ruch rynku był prawie niedostrzegalny,co parę -paręnaście sekund tick.Co sie wydarzylo:co kliknąłem na zamknięcie tego dodatniego wyswietla ,że jest inna cena i czy chce ponownie zamknąć po obecnej.Wszystko by bylo ok,gdyby nie to żę cena stała w miejscu,zlecenie zamknięcia bylo zawieszone (może 10 sekund ,moze więcej),gdy pojawił sie tick miałem ponowne pytanie i tak aż do chwili kiedy było to zlecenie już na minus .Wtedy zamknęło od razu.W sumie straciłem od chwili usilownia pierwszego zamknięcia do zamkniecia rzeczywistego okolo 150 USD.
Czy pan Dariusz Makowiecki moze mi to wytłumaczyc tu na forum.Albo lepiej niech broker zwróci mi pieniadze ,które straciłem z w/w powodu ?Jestem wk...ny na maxa ,szlag mnie chyba zaraz trafi!!!!!!!.Wczesniej w FXPro zawieszała sie platforma raz na tydzień na czas od kilku do kilkudziesięciu minut(u wszystkich traderów,nie tylko u mnie),zmienilem na FXclearing a tu "nie kijem go tylko pałą".
Załączam screen z tych wejść
Pozdrawiam wszystkich traderów
Prób zamknięcia bylo kolo 6-7,nie pamietam,bo byłem wk...ny
Aha,nadmięnię jeszcze ,że demo działa fantastycznie,ale tylko i wyłącznie demo..............A te poprzednie zlecenia widoczne wyżej zamykałem oczekując na każde zamknięcie do 10 sekund.
Jeszcze pytanie do wszystkich,czy zna ktoś uczciwego brokera z MT4 i microlotami ? Chyba trzeba bedzie od nowa szukać kolejnego a mam juz dość eksperymentów

Nie jestem wirtuozem na platformie,moze popełniam jakiś błąd lub nie mam wprowadzonych jakichś ustawień.Jeżeli ktoś uzywa FXclearing w realu,to moze mi pomoze cos skonfigurowac ,żeby zlecenia wchodziły od razu itd....