Forex i co dalej ? dam zarobić - ale komu ?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Re: Forex i co dalej ? dam zarobić - ale komu ?

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Trochę mnie tu na forum nie było, a tu taka perełka.
Heh, szkoda, że już casting zakończony :)
Chętnie zapoznałbym się ze szczegółami współpracy.
Wiem jakie czasopożerne to "pilnowanie wykresów", sam korzystam z 2 internetów stacjonarnego i mobilnego.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Kraków
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Kraków »

Nie wiem czy to jeszcze aktualna propozycja, ale myślę, że jestem odpowiednim kandydatem. Proszę o odpowiedź i ewentualnie o adres emailowy, bym mógł napisac do Pana.

fxjk11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxjk11 »

Kraków pisze:Nie wiem czy to jeszcze aktualna propozycja, ale myślę, że jestem odpowiednim kandydatem. Proszę o odpowiedź i ewentualnie o adres emailowy, bym mógł napisac do Pana.
witam
jak można po dacie ocenić to prawie rok od ostatniego posta
w skrócie - na dziś dzień temat nieaktualny
przy pomocy forum udało się znaleźć jedną osobę , druga z bliskiego otoczenia i wszystko pracuje bardzo dobrze - jestem zadowolony że temat się pojawił na forum bo wiele odpowiedzi było naprawdę pożytecznych i pomocnych
trochę jeszcze udało się zautomatyzować i jest ok
jest pomysł aby trochę powiększyć zespół i pracować na 2-3 niezależne rachunki - ale na razie jeszcze za wcześnie na decyzję , bo to znowu wiąże się z nowymi ludźmi

pozdrw

ps1. przy okazji przepraszam bo z niektórymi osobami jeszcze miałem się skontaktować gdyby coś nie wyszło , ale na razie nie ma takiego problemu
ps2. do kontaktu służą wiadomości prv jeżeli chcesz zapytać albo napisać coś prywatnie , nie będę podawał publicznie adresów mailowych bo potem nie przebrnę przez spam

Kraków
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Kraków »

mój adres email to: wro55na@interia.pl Jestem spod Krakowa mam 35 lat, generalnie szukam osoby - "mentora". Przerobiłem juz szkolenia online i na żywo. Wg mnie bez osoby, która prowadzi jak to sie mówi "za rękę" nie ma szans na rynku forex.
Jeżeli może Pan mi pomóc, proszę o wiadomość

ODPOWIEDZ