lolek pisze:fxjk11 pisze:całość pracuje w oparciu o własną ideę sieci neuronowej bo z takimi pracowałem na rynkach akcji
To w końcu jest to system manualny czy automatyczny ?
Sieci neuronowe nie są obliczane ręcznie tylko przez program i skoro program daje sygnał to równie dobrze może zarządzać rachunkiem.
a skąd wziąłeś informację że ma to być system manualny ?
już raz to tłumaczyłem że w 100 procentach może pracować automatycznie i przy braku czasu tak pracuje , ale czasami można "trochę ulepszyć " lub "pogorszyć " - ale zazwyczaj poprawić parametry
nie będę powtarzał , jest stronę wcześniej
ja sieć nauczyłem jak rozróżniać kiedy jest trend a kiedy go nie ma - wg mnie , ale są inne rzeczy gdzie pojawienie się np informacji że za 30 min będzie wystąpienie xxx a już mamy 3 transakcje w danym dniu , dla świętego spokoju kończymy pracę - to nie będę się bawił w tworzenie nowych warunków , a jak jestem to robię - koniec na dziś i tyle itd, itd....
jest kilka takich niuansów gdzie większą wiarę mam w człowieka niż to że zadziała ups , że router przełączy źródło internetu itd... ale to nie miejsce na tłumaczenie
ad green7 - oczywiście jeżeli tylko cokolwiek pomożesz to z góry dziękuję , prześlij na prv
a odpowiadając na pytanie - właściwie wiele osób spełnia to co napisałeś , no poza tym że wiarygodności nie sprawdzę przez internet , zresztą sam chcę swoje dane zostawić również do samego końca tylko dla ostatnich-ostatniego i żadnych danych od nikogo póki co nie wymagam
na razie jest w formie propozycji taka koncepcja aby nikogo nie skreślać tylko z samego opisu który ktoś przesłał
1.aby pokazać z czym mamy do czynienia i że wyniki są wiarygodne w dowolnym okresie czasu każdemu zainteresowanemu dać login i hasło podglądu do rachunku na jakiś czas
wtedy każdy zobaczy TF , częstotliwość zawierania transakcji itd... , wyniki , godziny zawierania transakcji
problem jak zawsze - nie dam póki co swojego rachunku , jedyną możliwość widzę na razie jako demo i kto chce to śledzi rachunek - oczywiście zaraz będzie że demo to nic itd... - na pierwszą selekcję powinno wystarczyć - każdy kto stwierdzi że nie dla niego taki styl trejdowania to kończy zabawę , wcześniej tylko wyjaśnię ile było mojego wkładu pracy czyli potencjalnie tego co ktoś by musiał zrobić
bo tłumaczyć każdej osobie oddzielnie to już mam dość
2. po tym etapie powinno zostać kilka osób i już konkretnie można coś wymyślić aby dokładnie każdą transakcję wyjaśnić i już na rzeczywistym rachunku np niewielkim wspólnym
ale to jeszcze do przemyślenia
największy problem dalej jest z tym jak się zabezpieczyć przed tym że kogoś nauczę i więcej go nie zobaczę
pozdrw i udanego Sylwestra i Nowego Roku dla wszystkich
napiszę co z tego wyszło w Nowy Rok