Oczywiście masz rację, takie sytuacje nie powinny mieć miejsca i mam nadzieję, że już się nie powtórzą. Z naszej strony jak i ze strony agregatora kwotowań zostały poczynione odpowiednie ruchy tak żeby w przyszłości podobne problemy nie powtórzyły się.M15 pisze:Ok, duże te bad ticki ale nie wszystkie mają miejsce o 23. Poniżej kolejna porcja, tym razem w interwale h1. Chodzi mi o to, iż warunki wydają się być ciekawe ale patrząc na takie wykresy - trochę zniechęca.Wuza pisze:Bad tick spowodowany zbyt wczesnym restartem zaraz po przerwie o godzinie 23:00, z mojej wiedzy wynika, że sytuacja ta jest już rozwiązana i nie ma obawy o możliwą powtórkę.M15 pisze:Cześć Wuza,
jak się mają sprawy związane z dostarczaniem płynności, odniesiesz się to zdjęć poniżej?
Przedstawiony jest na nich wykres gbpjpy w interwale h4 na: tradingview, mforex oraz ing. W kółkach zaznaczyłem "drobne" różnice w notowaniach.
-- wt 01-07-2014, 14:35 --

ING ProTrader - nawet 35 mln zł obrotu bez prowizji!
Dom Maklerski ING Securities wprowadził promocję dla nowych klientów, którzy mogą wykonać nawet 35 mln PLN obrotu na rachunku Forex przy zerowej stawce prowizji!
Warunki promocji są proste i przejrzyste:
Promocja przeznaczona jest dla osób, które otworzą swój pierwszy rachunek Forex w ING Securities w dniach 01.07.2014 - 31.08.2014 i zasilą go kwotą w odpowiedniej wysokości. Zerowa stawka prowizji będzie przyznawana zgodnie z poniższym schematem:
· Wpłata od 5 000 – 9 999,99 PLN – wolumen obrotu zwolniony z prowizji wynosi 8 milionów PLN
· Wpłata od 10 000 – 19 999,99 PLN – wolumen obrotu zwolniony z prowizji wynosi 18 milionów PLN
· Wpłata od 20 000 – wolumen obrotu zwolniony z prowizji wynosi 35 milionów PLN
Klient nie musi składać żadnego wniosku, aby wziąć udział w promocji. Stawka 0% prowizji zostanie automatycznie uruchomiona na jego rachunku najpóźniej w następnym dniu roboczym po dokonaniu wpłaty. Po wykonaniu obrotu w wielkości objętej promocją lub po upływie 8 tygodni od otwarcia rachunku, klient otrzyma standardową stawkę prowizji wynoszącą 0,0035 %. Klient traci również prawo do zachowania warunków promocyjnych po wykonaniu wypłaty z rachunku objętego zerową stawką prowizji.
Więcej informacji o promocji oraz o usłudze inwestowania na rynku Forex znaleźć można na stronie internetowej:
http://www.ingsecurities.pl/forex.xml