Forex Church
- Spragniony
- Gaduła
Niech Cie Matka Boska broni mieszac do tego Dropsa. On ma teraz inne sprawy na glowiespekul pisze:....tylko nie sprzeniewierz tej kasy....yyyyyyyyy....na dropsy..........Spragniony pisze:Oo to mi się dostanie

A jak juz tu jestem to odrazu moze skorzystam z konfesjonalu: Bracia w Forexie wybaczcie bo zgrzeszylem, znowu mi sie snilo, ze sie nie da w miesiac z $100 zrobic $1 000 000. Prosze o lagodna pokute...
Podoba mi się ten tytul, ale Ty bracie takze jestes Ojcem Zalozycielem. Kazdemu z nas nalezy sie ten tytul, gdyz wszyscy bralismy udzial w powstaniu Kosciola Forex Church.spekul pisze:Ojcze Założycielu
Kosciol Forex Church juz istnieje. Nie ma prawa nakazujacego nam zarejestrowanie sie i wpis na liste prowadzona przez MSWiA. Nikt nie moze nam zabronic czczenia Boga Forex i Jego materialnej postaci - Pieniadza.
Z czasem zadbamy o finanse naszego Kosciola FxCh i zlozymy wniosek o wpis na liste MSWiA. Wtedy nasz Kosciol korzystac bedzie z naleznych mu przywilejow podatkowych, a obecnie to nawet lepiej, ze na liscie nas nie ma - nikt nie zarzuci nam, ze chodzi o jakies przyziemne sprawy podatkowe.
Skoro jestesmy aktywnym ruchem religijnym nazywanym Forex Church to powinnismy miec reprezentanta do kontaktow z mediami. Zglaszam kandydature Ojca Zalozyciela Reptile'a na Pierwszego Rzecznika Prasowego Forex Church .....spekul pisze:zara sie zlecą pismaki,zobaczyć co tu sie dzieje i skąd tylu stratowanych.........sukces medialny mamy zapewniony........
.... i modlmy sie i zabiegajmy o Pipsy i Pieniadze!
Niech Wielki Forex Wam sprzyja!