Skoro już mamy Rzecznika Prasowego to w formie „burzy mózgów” ze strony ZAKONU KAWALERÓW DODATNIEJ WAROŚCI OCZEKIWANEJ, chciałbym podsunąć pomysł rozpętania zażartej kampanii medialnej.reptile pisze:Nie w sposób mi nie docenić powierzoną przez Ojca Incjatora funkcję
Czyz nie jest napisane, ze najlepsza obrona jest atackOzoEze pisze:Ojciec Zalozyciel Nievinny ma racje! Nie prowokujmy! I tak bedziemy atakowani...

Proponuje zaatakować TOTOLOTEK.
Można podeprzeć się argumentacją, że jest to pogański obrządek o „bandyckiej” Wartości Oczekiwanej i obraża nasze uczucia religijne.
Wiara w Pieniądz wymaga jego poszanowania i wydawanie Pieniądza na TOTOLOTEK jest jego bezczeszczeniem i w związku z tym :
ŻĄDAMY ZDELEGALIZOWANIA TOTOLOTKA
( czy coś w ten deseń - jestem pewien, że starszyzna dopracuje szczegóły)
Tak między nami Bracia to nie jestem aż tak dogmatyczny (niech se tam grają w te cyferki).
Kampania na rzecz zdelegalizowanie TOTOLOTKA w swym zamyśle nie byłaby nastawiona na 100% skuteczność.
Główne założenie jest takie, że nasz atak nie powinien pozostać bez echa
(może nawet wspomnieli by o Nas w jakimś TELEKSPRESIE kierując w naszą stronę uwagę potencjalnych wyznawców).
Puszczając wodze fantazji, mogłoby się okazać, że w TOTOLOTKU by spanikowali i dla świętego spokoju (gasząc w zarodku zarzewie pożaru) sypnęli jakimś datkiem na FxCh.
To z kolei pozwoliłoby nam zrobić kolejny mały krok i dopiąć procedury statutowo-rejestracyjne (może na jakąś pierwszą siedzibę by nawet zostało).
W najgorszym wypadku, byłby niezła jazda