Forex Capital Markets (FXCM)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
33%
Poza paroma minusami są ok
1
33%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
1
33%
Stanowczo odradzam:
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mwojt »

tomekbe pisze:Krew może zalać - wszystko jest oprócz polskiego. Niech ktos napisze do nich maila :)

Obsługiwane języki - Angielski, Hiszpański, Niemiecki, Francuski, Włoski, Portugalski,Holenderski, Chiński, Japoński, Koreański, Arabski, Rosyjski, Tagalog, Hebrajski, Farsi, Bengalski, Kantoński, Grecki, Gujarati, Mandaryński, Rosyjski, Szwedzki, Tagalog, Urdu.

No co Ty... języka Gujarati nie znasz? :shock: :lol:

http://www.fxcm.com/contact-fxcm.jsp

Tutaj jest podany jakiś numer telefonu z dopiskiem Poland. Może jednak da się z nimi po polsku dogadać...

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Tagalog powtarza się dwa razy- może to ich ojczysty język... ;-)

Awatar użytkownika
gral_84
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gral_84 »

Niewiem jak to jest mozliwe mialem dzisiaj ustawiony DATA ENTRY NA SELL po 1.4500 a wszedlo mi po 1.4573. K*** tak to nawet chyba w XTB nierobia

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

gral_84 pisze:Niewiem jak to jest mozliwe mialem dzisiaj ustawiony DATA ENTRY NA SELL po 1.4500 a wszedlo mi po 1.4573. K*** tak to nawet chyba w XTB nierobia
Zgłoś reklamację i daj znać co Ci odpowiedzą... ciekawy jestem.

Awatar użytkownika
gral_84
Bywalec
Bywalec

Kolego ale to bylo Demo, poprostu napalilem sie na ta platforme ale w takiej sytuacji jaka zaistniala to niewiem co o tym mam myslec.

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nigdy u nich coś takiego mi się nie zdarzyło. Raz był bad tick daleko poza moim s/l i nawet margin calla mi wtedy zaliczyło ale naprawili i wszystko grało i śmigało potem chociaż nie ukrywam trochę stresu przy tym było jak wyskoczyło okienko Emergency :D Moze u Ciebie to był jakiś szybki ruch ceny przy newsach co? Sprawdź na tickach jak to się kształtowało

Awatar użytkownika
gral_84
Bywalec
Bywalec

OK sprawdze. Mam jeszcze pytanie odnosnie okienka Orders. Kiedy ustawiam DATA ENTRY powiedzmy dla SELL
na 1.4550 to ono sobie wchodzi do okienka orders i czeka az ta cena pojawi sie na rynku. I tu moje pytanie bo do tego zlecenia moje dodac STOP jak i LIMIT i tu moje pytanie czy chodzi tu o tzw STOP LOSS i TAKE PROFIT. Czy tez o to w jakim przedziale cenowym ma byc zrealizowane to zlecenie. Pytanie banalne ale bylbym bardzo wdzieczny.

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

To są stop loss i take profit a kupujesz w cenie jaką wpiszesz w polu rate. No i poza tym możesz jeszcze trailing stopa z góry odpalić jeśli chcesz.
Obrazek

Awatar użytkownika
gral_84
Bywalec
Bywalec

Wielkie dzieki. A zdarzylo Ci sie zeby np zlecenie nieweszlo po cenie wpisanej w rate ??

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

gral_84 pisze:Wielkie dzieki. A zdarzylo Ci sie zeby np zlecenie nieweszlo po cenie wpisanej w rate ??
Nie, zawsze wchodziło po zadeklarowanej kwocie.

ODPOWIEDZ