Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
czy to oznacza ze szukasz longow?crocopip pisze:jesli chodzi o mój outlook na bieżącą sytuację to na produktach skarbowych w USA oraz na ropie po wczorajszych danych mielismy reversal co sugeruje na osłabienie się usd przynajmniej w krótkim terminie. to samo jesli chodzi o yena.
mi ananiza mowi short
nie. od wczorajszego wieczoru do dziś grałem longa. na intraday jesteśmy w uptrendzie w średnim terminie. ale widać że jego siła słabnie.xpep pisze:czy to oznacza ze szukasz longow?crocopip pisze:jesli chodzi o mój outlook na bieżącą sytuację to na produktach skarbowych w USA oraz na ropie po wczorajszych danych mielismy reversal co sugeruje na osłabienie się usd przynajmniej w krótkim terminie. to samo jesli chodzi o yena.
no to graj short.xpep pisze:czy to oznacza ze szukasz longow?crocopip pisze:jesli chodzi o mój outlook na bieżącą sytuację to na produktach skarbowych w USA oraz na ropie po wczorajszych danych mielismy reversal co sugeruje na osłabienie się usd przynajmniej w krótkim terminie. to samo jesli chodzi o yena.
mi ananiza mowi short
ja staram się od dziś być mniej stronniczy