Dukascopy - ECN
- candleelephants2
- Gaduła
Re: Dukascopy - ECN
Miał ktoś taki przypadek, że na jforex nie może wejść w ustawienia? U mnie pare dni już tak mam i żadne instalowanie na nowo nie pomaga. Wszystkie inne opcje dziajałą
gdzieś jest to drzewo.
Chyba już rozmawialiśmy na Skype. Sugeruję skontaktować się z Account Managerem - może jemu uda się coś ustalić. Niestety ja nie mam już pomysłów co można z tym zrobić.
Info ze strony Dukascopy:
Niebawem więcej dobrych wieści z Dukascopy, których jeszcze zdradzić nie możemy...
Info ze strony Dukascopy:
Widać, że spready sukcesywnie spadają i są perspektywy na dalszą redukcję... Coraz częściej zdarza mi się zawierać transakcje przy spreadzie 0.3 pips.We are pleased to report the continuing reduction of spreads on our SWFX Marketplace trading platform.
Please see the recent evolution of our average EUR/USD spreads during the European trading session:
• October 2012 - 0.57 pips
• January 2013 - 0.51 pips
• February 21st, 2013 - 0.46 pips
[...]
Niebawem więcej dobrych wieści z Dukascopy, których jeszcze zdradzić nie możemy...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Domyślam się że te dobre wieści to informacja że to Dukascopy będzie płacić za każda zawartą transakcję i żadnych prowizji 

... I każdy klient będzie miał pięknooką pracownicę Dukascopy na wyłączność, która za niego będzie klikać na JForex... 
A tak serio, wiem, że na pewno wiele osób ucieszą wprowadzane zmiany. Jak tylko będę mógł to powiadomię Was o nich.

A tak serio, wiem, że na pewno wiele osób ucieszą wprowadzane zmiany. Jak tylko będę mógł to powiadomię Was o nich.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A czy wiadomo kiedy ruszy Visual JForex?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
... To jedna z nowości...rh-fx pisze:A czy wiadomo kiedy ruszy Visual JForex?

Nie jest znana dokładna data ale prace są już na zaawansowanym poziomie więc powinna to być kwestia najbliższych tygodni.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A czy jest jakaś informacja o możliwości wprowadzenia CFD's? Jakiś czas temu ten wątek był poruszany na forum dukascopy, i mówili że prawdopodobnie będą, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Stworzylem wykres wizualizujacy oplacalnosc gry intraday na poszczegolnych parach u brokera Dukascopy.
Wykres uwzglednia stosunek zmiennosci intraday (ATR(1000) z H1) do usrodnienionych spreadow z ostatniego kwartalu (z poszczegolnych sesji) + commission.
Wykres uwzglednia stosunek zmiennosci intraday (ATR(1000) z H1) do usrodnienionych spreadow z ostatniego kwartalu (z poszczegolnych sesji) + commission.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Widzę, że intuicję użytkownicy forum mają dobrą...avasfx pisze:A czy jest jakaś informacja o możliwości wprowadzenia CFD's? Jakiś czas temu ten wątek był poruszany na forum dukascopy, i mówili że prawdopodobnie będą, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy...

CFD mają być (już nie tylko prawdopodobnie). Niestety na razie więcej na 100% nic powiedzieć nie mogę więc proszę o cierpliwość.
Warto dodać jaką stawkę prowizyjną założyłeś, bo są różne progi w Dukascopy, a dochodzą jeszcze ew. rabaty od introducerów.ZielonaMgielka pisze:Stworzylem wykres wizualizujacy oplacalnosc gry intraday na poszczegolnych parach u brokera Dukascopy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- ZielonaMgielka
- Maniak
Zalozylem podstawowa stawke czyli 70 i 105 za RoundTurn na walutach i metalach szlachetnych. Ostatecznie zmiany w prowizji wpywaja na poszczegolne instrumenty w tych samych proporcjach i nie powinny robic zadnej roznicy.