Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
czy istnieje możliwość wypłaty środków z dukascopy europe przez Skrill/Moneybookers?
Nie, jedynie przelew bankowy.
Niedawno pytałem o możliwość wprowadzenia Skrilla i na razie takich planów nie ma choć są podejmowane działania aby środki były transferowane jeszcze szybciej i taniej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Chciałem pochwalić Pana Wojtynę za szybkie załatwienie zmiany lewarowania. Jak zwykle dukas na wysokim poziomie.
-
- Bywalec
To ja mam pytanie do klientów dukascopy grających na majorsach(a także gbp/jpy, eur/jpy), jaki największy poślizg cenowy otrzymaliście na korzyść i niekorzyść grając przy aktywacji zleceń oczekujących ?
Moja strategia nie ma nic wspólnego z neews tradingiem jednak raz na jakiś czas może się zdarzyć że będę mieć ustawione zlecenia podczas danych.
Moja strategia nie ma nic wspólnego z neews tradingiem jednak raz na jakiś czas może się zdarzyć że będę mieć ustawione zlecenia podczas danych.
Mam pytanie odnośnie zasilenia konta w Dukascopy Bank. Konto chcę otworzyć w PLN, przelew z polskiego Credit Agricole z konta w PLN. Czy po drodze są jakieś przewalutowania czy kasa dojdzie pomniejszona tylko co najwyżej o prowizje banków pośredniczących?
Skoro tamte konto jest w PLN to nie ma żadnych przewalutowań.
Jeśli Twój bank daje możliwość realizacji przelewów zagranicznych w walucie PLN to jedynym poniesionym przez Ciebie kosztem będzie opłata za przelew + ew. koszty pośredników.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Witajcie
Czy ktoś może mi napisać, jak zmienić kolor pojawiających się w trakcie transakcji linii TP i SL? Może się to wydawać błache, ale tak się składa, że najlepszym dla mnie tłem w jforex jest ten koloru tych linii, przez co zlewają się z tłem i najzwyczajniej ich nie widzę
Tło jak najbardziej można zmienić, ale czy te linie również?
Dziękuję
Czy ktoś może mi napisać, jak zmienić kolor pojawiających się w trakcie transakcji linii TP i SL? Może się to wydawać błache, ale tak się składa, że najlepszym dla mnie tłem w jforex jest ten koloru tych linii, przez co zlewają się z tłem i najzwyczajniej ich nie widzę

Dziękuję
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Tam gdzie zmieniasz kolory, kategoria orders, pozycje Close long , close short.