Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
U mnie to samo, pisałem do supportu i oni twierdzą, że aplikacja jest dostępna tylko dla klientów Dukascopy Bank.
Zapraszam-> WWW
Raposo - znasz jakieś szczegóły?
Hm, postaram się czegoś dowiedzieć ale w piątek miałem informację, że jest ona już także dla DE. Nie mam Androida żeby to sprawdzić ale jeszcze raz zapytam i jutro dam znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Z racji tego że Dukascopy ma w swojej nazwie BANK,czy jest mozliwość zmiany waluty rachunku za ich pośrednictwem ?Mowa oczywiście o przewalutowaniu środków bezpośrednio u nich bez wypłaty pieniędzy
Jest taka możliwość. Trzeba skontaktować się ze swoim account managerem.
Tzn do tego bedzie trzeba otworzyć drugi rachunek w innej walucie i wtedy zostanie wykonany transfer wewnętrzny.
-- Dodano: wt 16-10-2012, 14:30 --
Dostałem potwierdzenie, że aplikacja na Androida jest dostępna od w/w terminu dla Dukascopy Europe. Prawdopodobnie używacie aplikacji dla Banku - są one rozróżnione:
https://play.google.com/store/search?q=swfx&c=apps
-- Dodano: wt 16-10-2012, 14:30 --
Dostałem potwierdzenie, że aplikacja na Androida jest dostępna od w/w terminu dla Dukascopy Europe. Prawdopodobnie używacie aplikacji dla Banku - są one rozróżnione:
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- candleelephants2
- Gaduła
raposo wiesz już coś na temat tego przesunięcia co 0,5p? sprawdzałem na innych kompach i jest tak samo więc jest to przypisane do mojego radhunku:/ nikt inny tak nie ma?raposo pisze:Hm... Wiem już o co Ci chodzi, bo przed chwilą faktycznie też mi SL skakał co 0.5 pips jednak jak już go zatwierdziłem parę razy po edycji to zaczął przestawiać się o wskazaną ilość. Sprawdź czy u Ciebie też tak będzie. Oczywiście wiem, że to nie rozwiązuje problemu i zgłoszę to Dukascopy by sprawdzili od czego to zależy.
gdzieś jest to drzewo.
No tak, to wszystko wyjaśnia:) Dzięki. No i jesteś lepiej poinformowany od supportu Dukasa:)raposo pisze:
Dodam, że aplikacja całkiem fajna, jest wszystko co niezbędne.
Zapraszam-> WWW
Nadal czekam na odpowiedź z supportu, który bada temat. Wiem, że kontaktowałeś się z Account Managerem w tej sprawie więc prawdopodobnie najszybciej dostaniesz info mailowo.candleelephants2 pisze:raposo wiesz już coś na temat tego przesunięcia co 0,5p? sprawdzałem na innych kompach i jest tak samo więc jest to przypisane do mojego radhunku:/ nikt inny tak nie ma?raposo pisze:Hm... Wiem już o co Ci chodzi, bo przed chwilą faktycznie też mi SL skakał co 0.5 pips jednak jak już go zatwierdziłem parę razy po edycji to zaczął przestawiać się o wskazaną ilość. Sprawdź czy u Ciebie też tak będzie. Oczywiście wiem, że to nie rozwiązuje problemu i zgłoszę to Dukascopy by sprawdzili od czego to zależy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu