raposo pisze:Odnośnie poślizgów..
Dzięki raposo,trzeba to wyjaśniać ponieważ nawet starzy forumowicze mają czasami problemy// to jest oczywiste i naturalne// rynek się rozwija ,platformy,technika też.
raposo pisze:Z mojego doświadczenia nie jest to notoryczne (ale tak, może się zdarzać)
Tak,pytanie tylko jak często czy na sto transakcji jedna się zdarzy czy dziesięć.
Jeżeli zostawiłem te standartowe 5 pip było ok,jeżeli tylko zmniejszyłem do 2-3 była masakra mimo cen na rynku ,przechodziło i nie realizowało.
Zrobiłem takie doświadczenie na dwóch platformach na jednej zostawiłem 5 pip,na drugiej zmniejszyłem do 2-3 pip mimo cen na rynku często nie realizowało,nie jest to akurat dla mnie żadnym problem,jednak za wyjaśnienie będę zobowiązany.
zz
Proste pytanie - czy grałeś kiedyś w Dukascopy na realu?
Tak testowałem,jednak te komunikaty po angielsku gdy jest bardzo ostro i gorąco rynku mi przeszkadzało,// duży dyskomfort psychiczny,może zrobicie platformę po Polsku?.
Pozdrawiam.
Dodano po 15 minutach:
zz pisze:
Tak testowałem,jednak te komunikaty po angielsku gdy jest bardzo ostro i gorąco rynku mi przeszkadzało,// duży dyskomfort psychiczny,może zrobicie platformę po Polsku?
tz. problem był wtedy gdy nie zrealizowało zlecenia,a ja nie rozumiałem dlaczego..
Jeżeli w takich sytuacjach niezrealizowanego // czy odrzuconego zlecenia// byłaby informacja po Polsku byłoby łatwiej podejmować decyzję co dalej w takim momencie robić.