Dukascopy - ECN
- Gwyn_Bleidd
- Stały bywalec
Z lewej w Workspace klik prawym na nazwę wykresuGwyn_Bleidd pisze:Raposo powiedz mi proszę jak odśmiecić wykres w sensie usunąć automatycznie kreślone symbole oznaczające zawarcie transakcji?

Lub wyłączasz opcję pokazywania tych akcji w Tools

Spokojnie, niebawem weekend...Gwyn_Bleidd pisze:Sory nie moge jakoś znaleźć czasu, żeby instrukcję poczytać ;p

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Miałem ustawione buy limit order na EUR/CHF na 1.2370. O godzinie 14.39.50 GMT , czyli nasza 15.40 powinno ono być zrealizowane, bo cena ask przekroczyła ten poziom. Napisałem reklamacje i oto ich odpowiedź:
"Greetings,
please note that the order you placed was a limit order. Limit orders are executed only at the set price or at a better price.
The order was triggered as the price met the order conditions for one tick, then the price retraced. Due to this the order was rejected as the
order condition was not met anymore.
Kind regards,
Dukascopy Support"
Mają rację?
Edit
Dzięki Cyb
Swoją drogą to z tego wynika, że w Dukasie limit order będzie zawsze wypełnione po ustawionej cenie albo cenie dla nas lepszej. W Aliorze czasami limit order miałem wykonywane po cenie gorszej niż ustawiona. Chociaż z drugiej strony na Aliorze to zlecenie by zostało zrealizowane:)
"Greetings,
please note that the order you placed was a limit order. Limit orders are executed only at the set price or at a better price.
The order was triggered as the price met the order conditions for one tick, then the price retraced. Due to this the order was rejected as the
order condition was not met anymore.
Kind regards,
Dukascopy Support"
Mają rację?
Edit
Dzięki Cyb
Swoją drogą to z tego wynika, że w Dukasie limit order będzie zawsze wypełnione po ustawionej cenie albo cenie dla nas lepszej. W Aliorze czasami limit order miałem wykonywane po cenie gorszej niż ustawiona. Chociaż z drugiej strony na Aliorze to zlecenie by zostało zrealizowane:)
Ostatnio zmieniony 16 lis 2011, 17:12 przez kingjaxe, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie. Masz to opisane u nas na stronie w charakterystyce i sposobie realizacji zleceń w Dukascopy (jeśli nie widziałeś link mogę podesłać na PW).kingjaxe pisze:Swoją drogą to z tego wynika, że w Dukasie limit order będzie zawsze wypełnione po ustawionej cenie albo cenie dla nas lepszej.
No tylko czy tak powinno być?kingjaxe pisze:W Aliorze czasami limit order miałem wykonywane po cenie gorszej niż ustawiona.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
mm pytanie ile czasu trwa założenie konta w Duka? na stronie forex club pisze też o jakiejś zniżce na prowizje, ale jak wiadomo nie ma nic za darmo więc pytanie z czym owa zniżka się wiąże?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Jeśli wszystko pójdzie sprawnie (wpłata, przesłanie kompletu dokumentów) to około 7 dni roboczych. Zniżka u nas to obecnie 30% + inne korzyści, które dajemy i wciąz pojawiają się nowebrother pisze:mm pytanie ile czasu trwa założenie konta w Duka?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Robiłem rozeznanie wczoraj - wstępnie początek przyszłego tygodnia ale to i tak nie od nas zależy więc trzeba czekać cierpliwie...Helium pisze:Raposo, a jak tam idzie sprawa duca Europe??
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu