Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Yawlarutan
- Stały bywalec
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Yawlarutan, szału nie ma. Co prawda jest tutaj LL ale no wiadomo, że zawsze może to wyglądać lepiej. Ja szczerze mówiąc staram się takich rzeczy nie brać i już Ci mówię czemu. Zobacz:

Ja bym tego nie grał. Co nie znaczy oczywiście że LT tu nie zadziała
basketmat - jest. Oczywiście, że jest. Zobacz jak ona wygląda, mieliśmy od niej już trzecie odbicie między 9, a 10 lutego po czym LT się "zdezaktualizowała" co widać na pierwszy rzut oka, bo została nawet dwa razy przebita. Jak dla mnie powinieneś ją wywalić i poszukać lepszej.
Meanwhile:

Trochę się oszukałem, bo zamiast przesunąć TP o 5 pipsów w góre przesunąłem SL-a, a kiedy chciałem to naprawić cena uderzyła w mój tp
. Szkoda aczkolwiek nie będę płakać.

Ja bym tego nie grał. Co nie znaczy oczywiście że LT tu nie zadziała

basketmat - jest. Oczywiście, że jest. Zobacz jak ona wygląda, mieliśmy od niej już trzecie odbicie między 9, a 10 lutego po czym LT się "zdezaktualizowała" co widać na pierwszy rzut oka, bo została nawet dwa razy przebita. Jak dla mnie powinieneś ją wywalić i poszukać lepszej.
Meanwhile:

Trochę się oszukałem, bo zamiast przesunąć TP o 5 pipsów w góre przesunąłem SL-a, a kiedy chciałem to naprawić cena uderzyła w mój tp

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Gdyby kogoś zastanawiało skąd tamten trade to wziąłem go trochę na przypał ze względu na okrągły poziom: 1.32, daily pivot line i fibsy z wczo:

Dało się szybko przyskalpować te 6-7 pipsów ale ja tego nie wziąłem i wywaliłem na 0. Szkoda troszkę.

Dało się szybko przyskalpować te 6-7 pipsów ale ja tego nie wziąłem i wywaliłem na 0. Szkoda troszkę.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Ogólnie to nie polecam wchodzić na AM w pozycje kiedy jest silny ruch w którąś stronę, bo czasem lubią trochę przekłamać. Pozycję trzymam, bo prawdopodobnie i tak pójdą w górę ale trochę szkoda wejścia które chciałem brać po 1.3206, a nie 1.3213
Na kiwi naprawdę całkiem fajnie to wygląda. Myślę że po13:00 będzie można brać tutaj fajną S-kę. Kto wie, może akurat uda się coś trochę spiramidować.

Na kiwi naprawdę całkiem fajnie to wygląda. Myślę że po13:00 będzie można brać tutaj fajną S-kę. Kto wie, może akurat uda się coś trochę spiramidować.

- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat