Nie no, oczywiście że wymiękłem na oporze, bo gdybym nie wymiękł to bym tego nie zamknął. Uznałem że profit mnie zadowala i podszedłem do tego "a kliknę", najwyżej ponowie. Straciłem przez to wejście i tyle, zdarza się. Nie narzekam specjalnie, bo "swoje" zarobiłem. Co prawda nie na obu kontach ale jednak
Nie chciałbym tutaj kryptoreklamy systemu "zwariowanego dziadka" - jak sam go nazywasz - Zicmara. Obaj wiemy jaki jest "koń" w tym wypadku, ile system Zbyszka daje fałszywek i jak bardzo jest uznaniowy. Jedno udane wejście nie czyni z niego "gralla" jakim pewnie chciałbyś go tutaj ogłosić. Jak dla mnie Ty, Zbyszek i cała ta wasza "ferajna" możecie założyć sobie temat i wrzucać tylko te super profitujące wejścia, bo doskonale wiem co jest na rzeczy i wszystkich których nie wiedzą zapewniam - równie dobrze co ten powyższy fantastyczny system sprawdzić się może losowo narysowana kreska na wykresie traktowana jako poziom S/R. I to i to w końcu zadziała

.
A i prosiłbym o nie śmiecenie tutaj podobnymi wejściami, jeśli chcesz naprawdę udowodnić komukolwiek że "szalone średnie zwariowanego dziadka Zicmara" działają to podepnij myfxbooka choćby pod małe konto z realnym depozytem i pokaż więcej takich wejść. Na pewno dzięki temu uratujesz Zbyszka z pokładu tonącego okrętu, póki co Ci się nie udało.
Pozdrawiam.