Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
tafams
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tafams »

Wchodziłem tak jak Ty nawet po podobnej cenie. Jeszcze go mam.

49 pipsów teraz :)
Good Will Hunting pisze:Trade 2 / Krok 1

Wyczyścili stopy, a ja ponowiłem wejście:

Obrazek

Tomek885
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Tomek885 »

Damfry pisze:GWH Troche irracjonalne tłumaczenie, najpierw ściągasz żeby testować, a potem ojejciu nie wiedziałem.... moim zdaniem wymiękłeś kolego na oporze...
A jak sie ma szalone srednie zwariowanego dziadka Zicmara to sie przytula pipsiorki mięciutko bo wiesz co jest na rzeczy i kiedy :wink:
dokładnie.
to należało przytrzymać.

8)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie no, oczywiście że wymiękłem na oporze, bo gdybym nie wymiękł to bym tego nie zamknął. Uznałem że profit mnie zadowala i podszedłem do tego "a kliknę", najwyżej ponowie. Straciłem przez to wejście i tyle, zdarza się. Nie narzekam specjalnie, bo "swoje" zarobiłem. Co prawda nie na obu kontach ale jednak :wink:

Nie chciałbym tutaj kryptoreklamy systemu "zwariowanego dziadka" - jak sam go nazywasz - Zicmara. Obaj wiemy jaki jest "koń" w tym wypadku, ile system Zbyszka daje fałszywek i jak bardzo jest uznaniowy. Jedno udane wejście nie czyni z niego "gralla" jakim pewnie chciałbyś go tutaj ogłosić. Jak dla mnie Ty, Zbyszek i cała ta wasza "ferajna" możecie założyć sobie temat i wrzucać tylko te super profitujące wejścia, bo doskonale wiem co jest na rzeczy i wszystkich których nie wiedzą zapewniam - równie dobrze co ten powyższy fantastyczny system sprawdzić się może losowo narysowana kreska na wykresie traktowana jako poziom S/R. I to i to w końcu zadziała :wink: .

A i prosiłbym o nie śmiecenie tutaj podobnymi wejściami, jeśli chcesz naprawdę udowodnić komukolwiek że "szalone średnie zwariowanego dziadka Zicmara" działają to podepnij myfxbooka choćby pod małe konto z realnym depozytem i pokaż więcej takich wejść. Na pewno dzięki temu uratujesz Zbyszka z pokładu tonącego okrętu, póki co Ci się nie udało.

Pozdrawiam.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ink. pisze:
Good Will Hunting pisze:No spadki na AUD od 100 do 1000 pipsów :D
jak przebije tą LT wzrostową która ładnie prowadziła do LT spadkowej to nie widzę po prostu innej opcji :p
A jaka ładna świeczka na H4 :)

Awatar użytkownika
tafams
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tafams »

47 pipsów :) nice
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

edek wycięty na +3, nic dziwnego, i tak było już wysoko. Za to szkoda mi eski na geju, bo potencjał był duży, wycięte na +7

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Moje gratulacje!

Szczerze mówiąc trochę nie wiem jak teraz ugryźć tego AUD/USD. Przegapiłem odbicie od LT na D1 i się trochę pogubiłem. Będę szukał jakiegoś fajnego setupu na niższych interwałach ale póki co nic nie przychodzi mi do głowy. No może poza tym co jest na M5 / M1:

Obrazek

KRZYSIUG
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIUG »

A tego nikt nie brał???

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Good Will Hunting pisze:Moje gratulacje!

Szczerze mówiąc trochę nie wiem jak teraz ugryźć tego AUD/USD. Przegapiłem odbicie od LT na D1 i się trochę pogubiłem.
Myslie że jak utworzy sie pin na D1 można by spróbować lub na przecięciu LT wzrostowej i reteście,:p

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Ink. do linii trendu niestety ale trochę tu jeszcze mamy:

Obrazek

więc może rzeczywiście sensowniejszym wejściem byłoby wejście po zamknięciu się pina jako reakcji na LT. Mnie najbardziej w tym wszystkim boli to że nie pomyślałem i nie udało się złapać wejścia z samej góry, z czubka tego formującego się pina :cry:

ODPOWIEDZ