Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Pozycja zabezpieczona na BE. Za 3 minuty mamy dane ze Stanów które prawdopodobnie ściągną nas na dół ale jako że nigdy nie wiadomo, to wolałem zabezpieczyć pozycję z której w szczycie miałem już prawie 10 pipsów. Zrobiłem to ponieważ zakładam że jeśli przebijemy tę LT z M1 stanowczo na danych to i tak będzie okazja wziąć lepszy - wyższy setup niż ten który mam z 1.2789.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Ale ze mnie frajer
.
Jak się pewnie większość domyśla nie porzuciłem gry większym lotem na większym koncie na rzecz gry za 0,1 lota przy 1000 zł i po prostu znalazłem w sieci chłam łączący mi konta, tzn. kopiujący moje ruchy na obu rachunkach. No i jako że na drugim koncie 10 pipsów w momencie kiedy się zatrzymaliśmy na oporze wydawało mi się zadowalające (znacznie większy lot) to pomyślałem sobie że zamknę pozycję
. No i "sru", zamknęło mi na obu kontach
Wynik:
+10 pipsów
+30.83 PLN
1029.83 PLN

Linie Trendu już sobie przestawiłem żeby w razie czego ponowić.

Jak się pewnie większość domyśla nie porzuciłem gry większym lotem na większym koncie na rzecz gry za 0,1 lota przy 1000 zł i po prostu znalazłem w sieci chłam łączący mi konta, tzn. kopiujący moje ruchy na obu rachunkach. No i jako że na drugim koncie 10 pipsów w momencie kiedy się zatrzymaliśmy na oporze wydawało mi się zadowalające (znacznie większy lot) to pomyślałem sobie że zamknę pozycję

Wynik:
+10 pipsów
+30.83 PLN
1029.83 PLN

Linie Trendu już sobie przestawiłem żeby w razie czego ponowić.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
To nawet nie tyle co cash, chciałem zobaczyć jak działa ten program i pomyślałem że zamknę i najwyżej ponowie na tamtym koncie jak przejdą ten opór z SL-em wielkości tego wziętego zysku. Patrze, wszystko ładnie zamknęło, przeskakuje na drugą platformę, a tam już nie ma zlecenia. Ten śmiech w poście wyżej to raczej z bezsilności 

- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
GWH Troche irracjonalne tłumaczenie, najpierw ściągasz żeby testować, a potem ojejciu nie wiedziałem.... moim zdaniem wymiękłeś kolego na oporze...
A jak sie ma szalone srednie zwariowanego dziadka Zicmara to sie przytula pipsiorki mięciutko bo wiesz co jest na rzeczy i kiedy
A jak sie ma szalone srednie zwariowanego dziadka Zicmara to sie przytula pipsiorki mięciutko bo wiesz co jest na rzeczy i kiedy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.