Może źle zrozumiałem, pokazujesz z konta real statmenty a z demo myfxbook?Good Will Hunting pisze:Okej, mam trochę wolnego czasu więc czas podsumować pierwsze rezultaty gry prezentowanym systemem. Na wstępie pragnę powiedzieć, że pierwsze poważne trade'y, nie próby na demo do szuflady tylko trade'y, miały miejsce w zeszły czwartek (8.12) stąd też od tego czasu zaczynam liczyć wyniki systemu i od tego czasu zamieszczam statementy.
No ale do rzeczy. Zacznijmy najpierw od wyniku.
W ciągu ostatnich 7 dni gry (od jutra podsumowania będą się pojawiać w weekendy co 7 dni, za grę od pon. do pt.) udało mi się zgromadzić 1694 pipsy. Daje to bardzo ładną średnią 242 pipsów dziennie. Wszystkie wejścia z tego okresu są zaprezentowane na statementach, część pojawiła się już w temacie kiedy były jeszcze otwarte, a część jest do zweryfikowania za pomocą myfxbook podpiętego do jednego z wspominanych kont:
MYFXBOOK - CLICK!
Czemu tylko do jednego? Drugiego konta wolałbym nie podpinać do MYFXBOOK ponieważ nie potrafię ukryć depozytu, wolumenu itp. rzeczy, a nie chciałbym żeby wraz z historią tradeów związanych z tym tematem udostępniony został stan dużej części mojego kapitału oraz wcześniejsze trade'y, które nijak nie są związane z prezentowaną tutaj wizją gry.
W tym temacie : http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... c&start=20
Kerimb pokazał jak na myfxbook wyglądają różnice między real a demo, u Ciebie widzę więc demo - chyba, że coś pokręciłem, sory też mam z tym kłopoty bo dla mnie czarna magia i nie związana z tradingiem pierdoła. Ale jak proponujesz meczyk to trzeba to doprecyzować żeby potem gadania nie było. Mecz jak rozumiem w oparciu o MFB, a za real porszawka. Nie kręci mnie piłka ale lubię fajne autka, jak kupisz daj się karnąć