Damfry
Nie chcę się wdawać w dyskusję - ale myślę, że powinieneś być już na tyle świadomym graczem FX, żeby wiedzieć:
Praktyka różnie się od teorii - gdyby wprowadzenie teorii w praktykę było tak proste jak się wydaje - to już dawno byśmy byli milionerami.
Walka ze sobą - to jest problem - co z tego, że moje prognozy mają dużą skuteczność skoro nie potrafię tego wykorzystać - przez ograniczenia swojej psychiki - czyli brak dyscypliny.
Tylko tyle i aż tyle mnie dzieli od sukcesu - dyscyplina.
Dwanaście wejść- przyznaję tylko jeden sygnał - reszta to gra na żywioł - co nie zmienia faktu, że były to wejścia w dobrym kierunku.
Mój sl nigdy nie wynosi 5 pips - tylko 21 - ale dopuszczalny max to 25p. Im mniej tym lepiej - czasem wystarczy nawet 10p.
Damfry pisze:bo jesteś totalnie wypalony masz 2 lata wyjęte z życia i nic się nie nauczyłeś
Może i się nie nauczyłem - ale mam taki zamiar - i nic mnie do tego nie zniechęci - jestem już zbyt blisko sukcesu aby się wycofać - choćby na demo.
Damfry pisze:mój ojciec na demie setkowe profity robi, bez żadnego systemu.... to chyba nie jest biznes dla Ciebie... Innych krytykować potrafisz a na siebie nie spojrzysz krytycznie.
Gadać każdy może - pokaż staty - ja jestem chyba jedyną osobą na tym forum, która upublicznia wszystkie swoje zagrania i tak szczegółowo je opisuje. Nic nie ukrywam i nie mam zamiaru - nawet jeśli kiedyś by mi się wreszcie udało znaleźć w gronie tych 5%.
Także pokaż staty to pogadamy.
Co do pochwał - sam sobie ich nie przyznałem - także odczep się od nich - być może czasem jadę po innych - ale jak już Ci pisałem - w teorii to każdy jest dobry - także ja - a w praktyce nieliczni.
Koniec, kropka.
Pozdrawiam i życzę sukcesów ( liczę na Twoje staty ).