Niestety nie będę mógł prawdopodobnie zacząć realizować swojego planu tj. gra od rana przez osiem godzin.
Po prostu wypadają mi różne ważne rzeczy, ostatnio coraz częściej i niespodziewanie

tak jakby coś mi dawało znak "nie zajmuj się Forexem"
ale ja nie wierzę w takie rzeczy, będę tylko z doskoku najczęściej wieczorem dawał swoje analizy. Mam ogromną nadzieję, że moje kłopoty skończą się w przyszłym tygodniu i będę mógł wreszcie zacząć normalnie grać.
Dzisiaj działo się na rynku, najlepiej na kablu.
Rano było wejście zgodne z systemem ale sl musiałby być na poziomie ponad 30p, żeby coś zarobić, ale tego nikt nie mógł przewidzieć.
Z związku z tym pozostało granie lognów od południa, w końcu można było grać zgodnie z h1, ale przeciw d1, czyli krótki, skalp.
Ale jak widać mogło się opłacić, korekta była ogromna, jak policzyłem można było na lognach ugrać ponad 100p,
ale wiadomo, to przeciw d1, ale jak HEX mówił "h1 jest ważniejsze od d1", czyli wejścia były dobre.
Teraz znowu mamy wejście w shorta tu już zgodnie z d1 i h1 i dodatkowo silny psycho level 1.5000.
Bardzo podobnie na ejku.
Naprodukowałem się, ale mam nadzieję, że to komuś pomorze w lepszym zrozumieniu tego prostego jak drut systemu.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.