Chciałbym podsumować swoją dzisiejszą grę. Pierwsze wejście było całkowicie za wcześnie, przed rozpoczęciem sesji europejskiej i cena była za daleko od EMA,
drugie wejście było już na +13 i mogłem wtedy przestawić na BE, a miałem ustawione przestawianie na BE od poziomu +15,
trzecie najbardziej udane, odczekałem trochę aż cena zacznie rosnąć i zamknęło mi na TP +20p, muszę nauczyć się trzymać dłużej zyskowną pozycję, wtedy miałbym odrobione straty. Ale nie ma co rozpamiętywać utraconych zysków, jutro też jest dzień.
Wg mnie ogólnie wejścia mam dobre, tylko potem zawodzę, jak ktoś mądry napisał, nie jest najważniejsze wejście tylko wyjście.
Jak teraz obserwuję ejka to widzę znowu dwa wejścia, jedno pod prąd drugie zgodne z trendem, nie mogę zrozumieć jak to jest, że gdy jestem przy kompie to nie mam sygnałów, jak mnie nie ma to są.
Ogólnie wiem, że moja gra wymaga jeszcze sporo pracy, ale jestem dobrej myśli.
Na screenie zaznaczyłem potencjalne wejścia strzałkami.
Mam świadomość, że na realnym rachunku było by to o wiele trudniejsze niż na demo, ale silnie sobie wmówiłem, że to real i mam duże emocje przy transakcjach, ale staram się panować nad nimi.
Życzcie mi powodzenia.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.