Ale nie poddam się - to naprawdę nie jest trudne - wystarczy trzymać się planu i MM. Bo przecież ruchu ceny NIKT NA ŚWIECIE nie jest w stanie przewidzieć.

Bo patrząc na statystyki dla EUR/USD - same tylko one na myfxbook to wyglądają znakomicie - dołożyć do tego dobry MM i trening psychiki - aby nie robić takich rajdów jak wczoraj i trzymać dłużej dobre trejdy - TO JEST W ZASIĘGU RĘKI DLA MNIE - to jest moje nowe motto.guccon pisze:I wlasnie o to chodzi. Trenuj psychike a za jakis czas beda wyniki Cool
Oczywiście nie zapominamguccon pisze:Pamiętaj że mamy niedokończony czy też nieroztrzygnięty nasz pojedynek na pipsy Wink ale na razie nie będę wprowadzał dodatkowej presji i cierpliwie poczekam na obiecujące wyniki na realu Cool
Coś tam się już rysuje - ale przy takiej kwocie jaką zamierzam wpłacić - nawet przy 0.01 lota będzie ryzyko na poziomie 5%TeXs pisze:czy masz już jakiś pomysł na swoje MM ?
Na zero czy nie - przynajmniej zobaczę ocb z prawdziwą kasą - i już pogodziłem się z tym, że tą kasę stracę - ale lepiej ją stracić tutaj i być może czegoś się nauczyć niż.... wydać na inne przyjemności (nieprzyjemności)dulf pisze:Porażający optymizm.Na demo idzie kiepsko ale w real będzie lepiej.
Czyli pierwszy depozyt na 0 Wink .