Masz stuprocentową rację - jest źle - bardzo źleShadi pisze:Jeden dzień w plecy i już marudzisz. Imho częściowe zamykanie pozycji i trochę "za dużo pipsów" popsuło wynik, bo SL zawsze masz całą kwotą, ale to tylko moje zdanie.

Masz stuprocentową rację - jest źle - bardzo źleShadi pisze:Jeden dzień w plecy i już marudzisz. Imho częściowe zamykanie pozycji i trochę "za dużo pipsów" popsuło wynik, bo SL zawsze masz całą kwotą, ale to tylko moje zdanie.
Mam ogromną nadzieję, że tak się stanie - bo w końcu ostatnie high z maja nie zostało testowane - także będzie dobrzebigben pisze:Głowa do góry - na Twoim wykesie z Myfxbook widzę klasyczną PA. Właśnie testujesz wsparcie które do niedawna było oporem Laughing .
MM brak - niestetyjbm8 pisze:To co ty masz za mm
Jak ma dojść do TP, skoro zamykasz wcześniej?klonmarcin pisze:a do TP dochodzi bardzo rzadko - wręcz wcale.
Już to robiłem - i bardzo szkoda, że wymiękłem - od wczoraj mam takie uczucie jakbym co dopiero zobaczył wykresy pierwszy raz w życiu - naprawdę - i wiem, że nic nie wiem.Mike_Scofield pisze: Przeanalizuj longa na edku z zeszłego czwartku. Super wszedłeś i co dalej?