Niby wszystko ok BO - reakcja - enter.
Albo teoria Toreza ze ZL zawsze działa jest troche przesadzona - albo czegoś nie widziałem.....

Mógłbyś dokładnie zaznaczyć wejście i gdzie Cię wycieli na SL?Pełnomocnik pisze:Bardzo brzydko mnie dzisiaj wypieli , tak się nie robi..
Albo teoria Toreza ze ZL zawsze działa jest troche przesadzona - albo czegoś nie widziałem.....
proste do przewidzeniaNo i wykrakałeś Very Happy
Pełnomocnik pisze:Bardzo brzydko mnie dzisiaj wypieli Confused , tak się nie robi.. Crying or Very sad
Albo teoria Toreza ze ZL zawsze działa jest troche przesadzona - albo czegoś nie widziałem..... Rolling Eyes
Wydaje mi się Pełnomocnik, że jest wszystko OK.Pełnomocnik pisze:Albo teoria Toreza ze ZL zawsze działa jest troche przesadzona - albo czegoś nie widziałem.....
To jedna z par na których mam w miarę przyzwoity spred - dlatego na nie zwracam uwagę. Co do siłowego wejścia - jak dla mnie to tu właśnie było idealne wejście doszło do BO potem cena dała ogon i ciało wiec jak dla mnie to było bardzo klarowne a ponowne wchodzenie ze względu na moją strategie nie wchodziłoby w gre gdyż cena zeszła poniżej momentumczerwinek pisze:A swoją drogą czemu grasz na takiej parze syfiastej gdzie ruchy są bardzo średnie, ja jakoś nie cierpię tej pary. Poza tym uważam, że wejście mimo wszystko trochę na siłę i lepiej szukać bardziej klarownych wejść. Zobacz na trzeci zrzut, wydaje mi się że takich wejść powinniśmy szukać.
Mam nadzieję ,że Marcin się nie obrazi że u niego dyskutujemyPełnomocnik pisze:Co do siłowego wejścia - jak dla mnie to tu właśnie było idealne wejście doszło do BO potem cena dała ogon i ciało wiec jak dla mnie to było bardzo klarowne