free image hosting
Szkoda gadać - jak tak dalej będzie to tydzień skończy się na "-".

klonmarcin nie chce niepotrzebnie mieszac Ci w glowie bo jestes 1000% lepszy ode mnie, ale jesli moglbym cos zasugerowac to byloby to dodanie LT (chocby dla samych obserwacji).klonmarcin pisze:Dzisiaj też powtórka z rozrywki - daję się robić w "konia" jak leszcz. Niestety strategia jest dobra - zaryzykuję stwierdzenie, że nawet bardzo dobra.
Sygnały daje poprawne - skuteczność ruchu w tym tygodniu prawie 100% a mimo to pojawiają się straty.
uczciwie sie przyznam ze nie sledze twoje watku zbyt uwaznie bo wiem ze tu sie uzywa ZL, a ja tego nie stosuje za bardzoklonmarcin pisze:iestety strategia jest dobra - zaryzykuję stwierdzenie, że nawet bardzo dobra.
Sygnały daje poprawne - skuteczność ruchu w tym tygodniu prawie 100% a mimo to pojawiają się straty
tez uzywam stalego SL...niestety to ze powinien byc akurat w tym czy tamtym przypadku troche wiekszy widac dopiero na historiiklonmarcin pisze:Ale zastanowię się nad zmiennym sl - skoro wyznaczanie tp idzie naprawdę dobrze - z sl nie powinno być problemu.
Napisz coś więcej na temat - ale jak dla mnie gra bez sl jest nie do przyjęcia.DonForex:-) pisze:Wystarczy SL nie używać