zdziwili mnie tak szybkim dobiciem do mediany, spora świeczka dzisiaj, czyż by odbili od ~161,8
klonmarcin pisze:Aktualna sytuacja potwierdza prawidłowość wejść - niestety co do miejsca wejścia - to już nie było takie dokładne jak powinno być.
to jescze nicklonmarcin pisze:Widzisz - tak jest gra na forex - niby jesteś przekonany co do kierunku - ale to nie oznacza, ze będzie zysk - tak jak dzisiaj w moim przypadku.
Myślę, że gdyby nie sl - przynajmniej +20p było by zgarnięte z TS
składam zlecenie sprzedaży z ustawionym stopem powiedzmy na 20 pips. w tym momencie rynek zatrzymuje się, wyczuł mojego stopa. zaczyna obwąchiwać, rozgląda się. jest znalazł!! zawraca, mozolnie pnie się po mojego stopa, czołga się pełznie na koniec jedną do granic możliwości wyciągniętą macką gasi mi stopa po czym natychmiast zawraca i podąża w pierwotnym kierunku. i to bez względu czu stop będzie na 10, 20 czy 30 pips ustawiony. powiedzcie czy też tak macie??
ogolnie to nie ma co sie podlamywac, denerwowac, wkurwi...ac, zalamywac itpRuch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL