Aaa... już rozumiem, jak w Ojcu Chrzestnym taki i tutaj spotkają się członkowie 5 Wielkich Banków aby wspólnie obmyśleć plan przeciwko temu dostawcy. Są na tyle zdesperowani i silni, że po tym spotkaniu jak na wykresie zobaczysz podwójny szczyt z gwiazdą wieczorną, to śmiało wchodź w longi, ty już wiesz co się święci.tomek123 pisze:Nie mam takiej kasy żeby grać przeciwko ale już pewnie się na niego szykują poczekamy zobaczymy jak popłynie jak przedawkują w USA już się szykują na niego pewnie żeby zagrać przeciwko to jest jak dobrze wyreżyserowany film
WOJNA WALUTOWA trwa
DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
- atlanticos
- Maniak
Wiesz Cajto bo oni nie mają nic innego do roboty tylko śledzą internet w poszukiwaniu dostawców przeciw którym można graccajto pisze:Aaa... już rozumiem, jak w Ojcu Chrzestnym taki i tutaj spotkają się członkowie 5 Wielkich Banków aby wspólnie obmyśleć plan przeciwko temu dostawcy. Są na tyle zdesperowani i silni, że po tym spotkaniu jak na wykresie zobaczysz podwójny szczyt z gwiazdą wieczorną, to śmiało wchodź w longi, ty już wiesz co się święci.tomek123 pisze:Nie mam takiej kasy żeby grać przeciwko ale już pewnie się na niego szykują poczekamy zobaczymy jak popłynie jak przedawkują w USA już się szykują na niego pewnie żeby zagrać przeciwko to jest jak dobrze wyreżyserowany film
WOJNA WALUTOWA trwa

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Niezłe, rgr to na szczytach.atlanticos pisze:a ja na m5 i m15 widze rysującego się właśnie rgr'a z zasięgiem w okolicach 1.2980
Masz pieluchomajtki założone ?
Bez urazy, sam korzystam, jak wczoraj na złocie

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Ludzie, zrozumcie, że żeby formacje miały sens, to musi być dla nich dobre miejsce.atlanticos pisze:a ja na m5 i m15 widze rysującego się właśnie rgr'a z zasięgiem w okolicach 1.2980
Widzisz RGR'a takich rozmiarów, na lekkim podbiciu do góry ? Jak by się odnieść globalnie, to właśnie ujrzałeś RGR'a właściwie na dnie.
Wczoraj mieliście wyjście z konsolidacji, można powiedzieć wręcz że tymczasowe obranie kierunku.
Powiem dosadniej, że bez potwierdzonego przebicia 1.3018, zapomnijcie o spadkach.
Na ten moment moim zdaniem, wszystko wskazuje na dalsze wzrosty. (Przebicie + świeczki od m15 do h4).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spójrz na wolumen, myslę że jest dość istotny przy tworzeniu się rgra.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... w tym przypadku od TF - dla Ciebie szczytem bylo 1.37 a dla mnie dzisiejszy maks i obaj się nie mylimy... rynek zweryfikujeantoniZ pisze:Niezłe, rgr to na szczytach.atlanticos pisze:a ja na m5 i m15 widze rysującego się właśnie rgr'a z zasięgiem w okolicach 1.2980
Masz pieluchomajtki założone ?
Bez urazy, sam korzystam, jak wczoraj na złocie
to co Ci daje broker to nie wolumen tylko podróba... nawet się tym nie sugeruję
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 13:37 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- fajnynick21
- Gaduła
chyba jednak zatrybi ten rgier:D
Na forexie cos takiego jak wolumen nie istnieje
Na forexie cos takiego jak wolumen nie istnieje
Nie grasz, nie wygrasz
Przypoinam o ECHF, ciekawe miejsce, dobre potencjalne RR
Oraz cos o EJ
Oraz cos o EJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mpapiez z tego wykresu 1.3150 tjak na widelcu.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
atlanticos pisze:Wiesz Cajto bo oni nie mają nic innego do roboty tylko śledzą internet w poszukiwaniu dostawców przeciw którym można graccajto pisze:Aaa... już rozumiem, jak w Ojcu Chrzestnym taki i tutaj spotkają się członkowie 5 Wielkich Banków aby wspólnie obmyśleć plan przeciwko temu dostawcy. Są na tyle zdesperowani i silni, że po tym spotkaniu jak na wykresie zobaczysz podwójny szczyt z gwiazdą wieczorną, to śmiało wchodź w longi, ty już wiesz co się święci.tomek123 pisze:Nie mam takiej kasy żeby grać przeciwko ale już pewnie się na niego szykują poczekamy zobaczymy jak popłynie jak przedawkują w USA już się szykują na niego pewnie żeby zagrać przeciwko to jest jak dobrze wyreżyserowany film
WOJNA WALUTOWA trwa
W sumie forex jest zdecentralizowany ale czy można gdzieś otrzymać prawdziwe dane co do volumenu i zawartych wszystkich transakcji na całym świecie ? Bo jak się orientuę volumen który widzę na MT to dane tylko z mojego broka ?
Ja to rozumiem tak że gdzieś jest jedna główna maszyna która ceny przechowuje, kwotuje itp.
Jak dużo może kosztować info o wszystkich zawartych transakcjach, kto jest zainteresowany taką wiedzą i czy ma taką możliwość?
Tak tylko gdybam bo skoro można wdrożyć Echelona do gromadzenie i analizy rozmów to zbieranie cyferek z Forexu jest przy tym małym pikuś.
jest pipnie