jezeli juz mielibysmy wietrzyc w tej sytuacji spisek, to ja obstawialbym opcje, ze ci bezbledni dostawcy sygnalow to twory brokerow, ktorzy moga golic swoich klientow. zdobywaja zwolennikow, ktorzy pochlonieci zadza zysku i slepo wpatrzeni w efekty jakie przynosi nasladowanie takiego robota, bez zastanowienia laduja coraz to wieksze pozycje, a jak jest ich wystarczakaco duzo, wtedy odwracaja sygnaly i gawiedz jest w kropce i mc na koncie. ale to takie moje przemyslenia.atlanticos pisze:Wiesz Cajto bo oni nie mają nic innego do roboty tylko śledzą internet w poszukiwaniu dostawców przeciw którym można graccajto pisze:Aaa... już rozumiem, jak w Ojcu Chrzestnym taki i tutaj spotkają się członkowie 5 Wielkich Banków aby wspólnie obmyśleć plan przeciwko temu dostawcy. Są na tyle zdesperowani i silni, że po tym spotkaniu jak na wykresie zobaczysz podwójny szczyt z gwiazdą wieczorną, to śmiało wchodź w longi, ty już wiesz co się święci.tomek123 pisze:Nie mam takiej kasy żeby grać przeciwko ale już pewnie się na niego szykują poczekamy zobaczymy jak popłynie jak przedawkują w USA już się szykują na niego pewnie żeby zagrać przeciwko to jest jak dobrze wyreżyserowany film
WOJNA WALUTOWA trwa
DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
nowa jakość
- richard.cali
- Pasjonat
to nie RGR tylko złudzenie optyczne od monitorafajnynick21 pisze:chyba jednak zatrybi ten rgier:D
Na forexie cos takiego jak wolumen nie istnieje

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- ForexTig3r
- Maniak
Dziwny ten poziom mi się wydaje, jakiś wykresikNowy123 pisze:co do EDKA
widze 13145

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- fajnynick21
- Gaduła
tu go masz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie grasz, nie wygrasz
- ForexTig3r
- Maniak
ZuluTrade już trochę istnieje, ktoś śledzić pozycje #1Wiesz Cajto bo oni nie mają nic innego do roboty tylko śledzą internet w poszukiwaniu dostawców przeciw którym można grac
jezeli juz mielibysmy wietrzyc w tej sytuacji spisek, to ja obstawialbym opcje, ze ci bezbledni dostawcy sygnalow to twory brokerow, ktorzy moga golic swoich klientow. zdobywaja zwolennikow, ktorzy pochlonieci zadza zysku i slepo wpatrzeni w efekty jakie przynosi nasladowanie takiego robota, bez zastanowienia laduja coraz to wieksze pozycje, a jak jest ich wystarczakaco duzo, wtedy odwracaja sygnaly i gawiedz jest w kropce i mc na koncie. ale to takie moje przemyslenia.

O nie znowu będzie trzepanie z fajnymnickiem

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- fajnynick21
- Gaduła
no baaa
wróciłem z grand canari
kasa wydana trzeba na nowo się obłowić:P

Nie grasz, nie wygrasz
Kwestia omawiana wielokrotnie. Wolumen istnieje, ale nie dla Kowalskiego.fajnynick21 pisze:chyba jednak zatrybi ten rgier:D
To co widać np w XTB to kompletna ściema, choć jak EJ wybijał trójkat w okolicy 95 w ubiegłym roku i wolumen skoczył silnie w górę to okazało się prawdą. Darłem gebę wtedy ale nikt nie wierzył.
Commercials i to duży widzi zlecenia innych i ma dostęp do wolumenu.
P.S. Na oandzie obserwuję oczekujące zlecenia a nie wolumen.
-- Dodano: 05 mar 2013, 13:45 --
Byłeś na wulkanie Teide ?fajnynick21 pisze:no baaawróciłem z grand canari
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- fajnynick21
- Gaduła
Tam mnie nie było, były głównie dupeczki i drineczki:DantoniZ pisze:Kwestia omawiana wielokrotnie. Wolumen istnieje, ale nie dla Kowalskiego.fajnynick21 pisze:chyba jednak zatrybi ten rgier:D
To co widać np w XTB to kompletna ściema, choć jak EJ wybijał trójkat w okolicy 95 w ubiegłym roku i wolumen skoczył silnie w górę to okazało się prawdą. Darłem gebę wtedy ale nikt nie wierzył.
Commercials i to duży widzi zlecenia innych i ma dostęp do wolumenu.
P.S. Na oandzie obserwuję oczekujące zlecenia a nie wolumen.
-- Dodano: 05 mar 2013, 13:45 --
Byłeś na wulkanie Teide ?fajnynick21 pisze:no baaawróciłem z grand canari
Nie grasz, nie wygrasz
Nie rozumiem. Taki jesteś zajebisty, leszczy z kasy trzepiesz , przewidziałeś RGR'a i zamiast wejść w eskę ze szczytu lub ze szczytu oprawego ramienia żeby minimalizować ryzyko to za eskowałeś z linii szyi przed utworzeniem się ramienia ?fajnynick21 pisze:tu go masz
Powodzenia - przyda ci się.
Merkel's Ally Kauder says the CDU party will never support Euro bonds.