DayTrading: Wtorek 31.10.2017
Re: DayTrading: Wtorek 31.10.2017
na kablu formacja "oko cyklopa"
jeszcze w tym tygodniu powinien rozwinąć się większy ruch trendowy, niestety nie wiem w którą stronę
jeszcze w tym tygodniu powinien rozwinąć się większy ruch trendowy, niestety nie wiem w którą stronę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Siedzę większość czasu sam.XAB pisze:to jestes typowy pracocholik i moze ci z tym dobrzefx-technik pisze:No widzisz, a ja nie znam.XAB pisze: ja nie widze zadnego problemu wystarczy ze popracuje na fx przynajmniej z 10 dni porzadnie
a 20 znam milsze zajecia
-- Dodano: 31 paź 2017, 14:10 --
Tak.XAB pisze:bo co jestes bogaty?
mnie z tym zle wole isc chocby na ryby w paskudna pogode i tez bawic sie w hazard ha ha ha ha
a ty umierasz bez fx i bez pogaduszek nawet o pierdolach
Naturę mam za drzwiami.
Staw też mam.
No i do nikogo gęby otworzyć, szczególnie na temat tradingu.
No to piszę, dzielę się wiedzą, mam grupę...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
jeszcze raz kabel
-- Dodano: 31 paź 2017, 14:26 --
i jeszcze raz kabel z możliwością konsolidacji
-- Dodano: 31 paź 2017, 14:26 --
i jeszcze raz kabel z możliwością konsolidacji
A co to ma być? W kołach okazja na zajęcie pozycji? Bo tak jak widze to w tych miejscach typowe wsparcie i opórBemowo1 pisze:jeszcze raz kabel
Zielone koła - informują o pokonaniu taśmy - warunek świeca musi zamknąć się nad/pod taśmą.Cblondyn pisze:A co to ma być? W kołach okazja na zajęcie pozycji? Bo tak jak widze to w tych miejscach typowe wsparcie i opórBemowo1 pisze:jeszcze raz kabel
Można zakładać, że korekta "wyląduje na taśmie"
bemowo 1
jutro prawde poznacie bo pewnie znowu podkreca pod fed tym bardziej ze rynek plytszy
dla mnie funciak powinien spadac
technik
ja ciebie rozumiem duzo zdrowia
moze dlatego ze zawsze lubilem i chcialem kogos uczyc
z tym ze nie za kase bo wtedy to zadna przyjemnosc --- a to ma i byla przyjemnoscia nie obowiazkiem
jutro prawde poznacie bo pewnie znowu podkreca pod fed tym bardziej ze rynek plytszy

dla mnie funciak powinien spadac
technik
ja ciebie rozumiem duzo zdrowia
moze dlatego ze zawsze lubilem i chcialem kogos uczyc
z tym ze nie za kase bo wtedy to zadna przyjemnosc --- a to ma i byla przyjemnoscia nie obowiazkiem

Ostatnio zmieniony 31 paź 2017, 13:36 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
trochę ideologi
Wydaje mi się, że zbyt daleko wybiegasz w przyszłość. Proponuje skupić się na 1 ruchu. Ten który nas czeka. Bo to jest najważniejsze. Co będzie potem to nie ma znaczenia (kolejny swing)Bemowo1 pisze:Zielone koła - informują o pokonaniu taśmy - warunek świeca musi zamknąć się nad/pod taśmą.Cblondyn pisze:A co to ma być? W kołach okazja na zajęcie pozycji? Bo tak jak widze to w tych miejscach typowe wsparcie i opórBemowo1 pisze:jeszcze raz kabel
Można zakładać, że korekta "wyląduje na taśmie"
Poza tym próba przewidzenia kilku swingów po kolei jest obarczona b. duuuuuużym błędem
slynne i typowe abc to az o zjazd sie rynek prosiBemowo1 pisze:trochę ideologi
potrzebny powod
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Teraz wybiegam w przyszłość, ale jak widać trend jest wzrostowy i spadkowy, a tak na poważnie - szykuje się petarda, jak pisałem - nie wiem w którą stronęCblondyn pisze: Wydaje mi się, że zbyt daleko wybiegasz w przyszłość. Proponuje skupić się na 1 ruchu. Ten który nas czeka. Bo to jest najważniejsze. Co będzie potem to nie ma znaczenia (kolejny swing)
Poza tym próba przewidzenia kilku swingów po kolei jest obarczona b. duuuuuużym błędem