Miejsce na L dobre bo cena na wsparciu z D1. Od tego poziomu sie odbijała już dwukrotnie.Wierny sobie pisze:GBP/USD załadowałem sie w L. Interwał 1 H i bacznie obserwujeJak to widzicie ? ktoś jeszcze ma pozycje na tej parze ? Miki ?
DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 29.09.2015
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Teraz Edek jest odwrotnie skorelowany z indeksami. A kangur podąża za akcjami. A jak dolar słabnie to Edek jeszcze bardziej słabnieJeżdżę Rowerę pisze:Co to się ostatnio wyrabia, że Ed pocisk w dół a kangur w górę ? Kiedyś tak pięknie wszystko podążało za edkiem

Niby Edek jest bezpieczną przystanią

Ale to działa wtedy gdy Amerykanom to na rękę

-- Dodano: 29 wrz 2015, 10:58 --
Indeksy w górę, ropa w górę, USDJPY w górę to teraz tylko czekać aż USDCAD się zawali ...
Zwyciężają tylko cierpliwi.
thanks, od wczoraj gram na spadki kangura i tą akcją zajebali mi polowe zyskow, moze wrócą placki.13ty Stochastyk pisze:Teraz Edek jest odwrotnie skorelowany z indeksami. A kangur podąża za akcjami. A jak dolar słabnie to Edek jeszcze bardziej słabnieJeżdżę Rowerę pisze:Co to się ostatnio wyrabia, że Ed pocisk w dół a kangur w górę ? Kiedyś tak pięknie wszystko podążało za edkiem![]()
Niby Edek jest bezpieczną przystanią![]()
Indeksy w górę, ropa w górę, USDJPY w górę to teraz tylko czekać aż USDCAD się zawali ...
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Musisz uważać na 8.30. Wtedy dzieją się dziwne rzeczy na rynku. A poza tym między 7.00 a 9.00 AUD, NZD lubią sobie powzrastać.
Gdy cena dochodzi do wsparcia to trzeba sie liczyć z reakcją i zawęzić SL. Albo TP ustawić na tym wsparciu. Kolega o tym nie wie?Jeżdżę Rowerę pisze:thanks, od wczoraj gram na spadki kangura i tą akcją zajebali mi polowe zyskow, moze wrócą placki.13ty Stochastyk pisze:Teraz Edek jest odwrotnie skorelowany z indeksami. A kangur podąża za akcjami. A jak dolar słabnie to Edek jeszcze bardziej słabnieJeżdżę Rowerę pisze:Co to się ostatnio wyrabia, że Ed pocisk w dół a kangur w górę ? Kiedyś tak pięknie wszystko podążało za edkiem![]()
Niby Edek jest bezpieczną przystanią![]()
Luzik, odbili od tego lipnego LT, nie sądziłem, że zadziała. Na takie bujanki liczyłem na nizszych poziomach.13ty Stochastyk pisze:Musisz uważać na 8.30. Wtedy dzieją się dziwne rzeczy na rynku. A poza tym między 7.00 a 9.00 AUD, NZD lubią sobie powzrastać.
-- Dodano: 29 wrz 2015, 11:15 --
Kolega wie, bo nie jest z pierwszej łapanki, ale czasem lubi sobie pogadaćCblondyn pisze: Gdy cena dochodzi do wsparcia to trzeba sie liczyć z reakcją i zawęzić SL. Albo TP ustawić na tym wsparciu. Kolega o tym nie wie?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z drugiej strony to każdemu życze takie dylematy, kiedy zamknąć zyskowna pozycje. Zawsze to lepsze niż pozycja stratna.Jeżdżę Rowerę pisze:Luzik, odbili od tego lipnego LT, nie sądziłem, że zadziała. Na takie bujanki liczyłem na nizszych poziomach.13ty Stochastyk pisze:Musisz uważać na 8.30. Wtedy dzieją się dziwne rzeczy na rynku. A poza tym między 7.00 a 9.00 AUD, NZD lubią sobie powzrastać.
-- Dodano: 29 wrz 2015, 11:15 --
Kolega wie, bo nie jest z pierwszej łapanki, ale czasem lubi sobie pogadaćCblondyn pisze: Gdy cena dochodzi do wsparcia to trzeba sie liczyć z reakcją i zawęzić SL. Albo TP ustawić na tym wsparciu. Kolega o tym nie wie?
- Administrator
- Admin
Szanowny Traderze!
Czy potrafisz celnie przewidzieć najbliższy wskaźnik Nonfarm Payroll Employment (NFP), czyli wskaźnik zatrudnienia w sektorze pozarolniczym w USA?
FxGrow daje Ci niepowtarzalną szansę aby przetestować swoje analityczne zdolności i wygrać 500 PLN!
Tylko 3 dni typowania i najlepszy zgarnia 500 zł, więcej informacji znajdziesz tutaj:
http://forex-nawigator.biz/forum/wytypu ... 27262.html
Konkurs tylko dla użytkowników Forum Forex Nawigator.
Czy potrafisz celnie przewidzieć najbliższy wskaźnik Nonfarm Payroll Employment (NFP), czyli wskaźnik zatrudnienia w sektorze pozarolniczym w USA?
FxGrow daje Ci niepowtarzalną szansę aby przetestować swoje analityczne zdolności i wygrać 500 PLN!
Tylko 3 dni typowania i najlepszy zgarnia 500 zł, więcej informacji znajdziesz tutaj:
http://forex-nawigator.biz/forum/wytypu ... 27262.html
Konkurs tylko dla użytkowników Forum Forex Nawigator.
Spodziewam się ataku na 1.13-1.13200 na edku, a zatem l. 

The only way is up
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Jeszcze nie teraz. Edek pocałuje jeszcze 1,1210.
Poza tym wszystko wyjaśni się dopiero wieczorem - czy Stany przejmą dobry nastrój Europy czy zagrają swoje.
Poza tym wszystko wyjaśni się dopiero wieczorem - czy Stany przejmą dobry nastrój Europy czy zagrają swoje.