DayTrading: Wtorek 28.07.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 lip 2015, 00:00

Wzrost
12
38%
Bez zmian
5
16%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 28.07.2015

Nieprzeczytany post autor: ZbychuM »

Ja o tym myślałem już dawno, ale nie napisałem, bo zapomniałem. Poza tym i tak mam większego. :twisted:

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Jaj ? Oczywiście, że nie mam jaj! No chyba, że w lodówce. Po co mi jakieś ptasie protezy ? Nie sądź innych po sobie. Mam naturalne zajebiaszcze dwa JĄDRA. :mrgreen:

Awatar użytkownika
MagilaGorila
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MagilaGorila »

Zaraz będziem sprzedawać DAXa.

-- Dodano: 28 lip 2015, 12:12 --
ZbychuM pisze:Jaj ? Oczywiście, że nie mam jaj! No chyba, że w lodówce. Po co mi jakieś ptasie protezy ? Nie sądź innych po sobie. Mam naturalne zajebiaszcze dwa JĄDRA. :mrgreen:
U mnie to się nazywa "jajniki".

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Dax
następny przystanek 11241

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

tak czytająć te wasze posty to tak ktos pisał o wzrostach na edku prosze mamy najlepszy analityk forum wzrosty na kiwi tez mamy no i dax trend spadkowy tez mamy panowie dlaczego tak bardzo chcecie żeby ludzie tracili pieniadze?Waidomo kto gra na tym pieknym rynku forex bedzie szukał różnych sygnał.ów i znajduj e takie forum i sie dopiero zaczyna zabawa ze traci pieniądze

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

atlanticos pisze:Widze Wszyscy tu gadu gadu i 80% o niczym ale żeby ktoś zauważył i napisał że kiwi wyszło górą z 3-miesiecznego!!! kanału spadkowego to chetnych brak...
Dzięki, Żabka, dopiero jak napisałeś, to zerknąłem na dzienny. Ale jeszcze bym nie chwalił dnia przed zachodem słońca. Oni mają na tym kiwi ostatnio tendencję do łamania kręgosłupów byczkom, ledwie Ci wyjdą parę kroków poza dziurę, w której chowały się przed niedźwiedziami...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
MagilaGorila
Stały bywalec
Stały bywalec

Żeby się nauczyć ZARABIAĆ w tym fachu, potrzeba zjeść bardzo wiele beczek soli i się orientować o czym dana osoba pisze. Żaden nowicjusz nie nauczy się zbyt wiele czytając opinie innych. Wogóle żadne opinie na temat rynku nie mają nic wspólnego z zarabianiem. Zarabia się jedynie konsekwentnie realizując swoją strategią. Trudność polega na tym, żeby napisać, stworzyć strategię zgodną z mechaniką rynku, a nie jakąś dowolnie wyimaginowaną.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

MagilaGorila pisze:
lutek pisze:tydzień temu też mówił i co było dół zreszta niech kazdy gra jak uwaza i nie słucha się pseudo analityków co i tak nic nie wiedzą

-- Dodano: 28 lip 2015, 10:17 --

na temat kiwi pisałem że od poniedziałku góra
Ja pisałam w moim pierwszym poscie na tym wątku, chyba 18-tego, tego miesiąca.

haha! od kiedy Highend to ona? :564:
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
MagilaGorila
Stały bywalec
Stały bywalec

lutek pisze:tak czytająć te wasze posty to tak ktos pisał o wzrostach na edku prosze mamy najlepszy analityk forum wzrosty na kiwi tez mamy no i dax trend spadkowy tez mamy panowie dlaczego tak bardzo chcecie żeby ludzie tracili pieniadze?Waidomo kto gra na tym pieknym rynku forex bedzie szukał różnych sygnał.ów i znajduj e takie forum i sie dopiero zaczyna zabawa ze traci pieniądze
Lutek, nikt nikomu nie chce pomagać w traceniu pieniędzy. Realia są takie, że tutaj podstawowym założeniem jest umiejętność zaakceptowania straty i umiejętność wykorzystania trendu do odrobienia straty i zarabiania. Tu o nic innego nie chodzi. Rynek zawsze robi to, co robi, niezależnie kto i co myśli, niezależnie od czyjejkolwiek analizy. Cała sztuka to ciąć straty szybko i pozwolić dobrym pozycjom zarabiać. Nic innego tutaj się nie liczy, nie ma żadnego innego "cudownedgo" systemu, ani żadnej innej "cudownej" metody.

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

magila gorila prawde mówisz

Zablokowany