DayTrading: Wtorek 28.07.2015
Re: DayTrading: Wtorek 28.07.2015
Ja o tym myślałem już dawno, ale nie napisałem, bo zapomniałem. Poza tym i tak mam większego. 

Jaj ? Oczywiście, że nie mam jaj! No chyba, że w lodówce. Po co mi jakieś ptasie protezy ? Nie sądź innych po sobie. Mam naturalne zajebiaszcze dwa JĄDRA. 

- MagilaGorila
- Stały bywalec
Zaraz będziem sprzedawać DAXa.
-- Dodano: 28 lip 2015, 12:12 --
-- Dodano: 28 lip 2015, 12:12 --
U mnie to się nazywa "jajniki".ZbychuM pisze:Jaj ? Oczywiście, że nie mam jaj! No chyba, że w lodówce. Po co mi jakieś ptasie protezy ? Nie sądź innych po sobie. Mam naturalne zajebiaszcze dwa JĄDRA.
Dax
następny przystanek 11241
następny przystanek 11241
tak czytająć te wasze posty to tak ktos pisał o wzrostach na edku prosze mamy najlepszy analityk forum wzrosty na kiwi tez mamy no i dax trend spadkowy tez mamy panowie dlaczego tak bardzo chcecie żeby ludzie tracili pieniadze?Waidomo kto gra na tym pieknym rynku forex bedzie szukał różnych sygnał.ów i znajduj e takie forum i sie dopiero zaczyna zabawa ze traci pieniądze
- zastapmnie
- Pasjonat
Dzięki, Żabka, dopiero jak napisałeś, to zerknąłem na dzienny. Ale jeszcze bym nie chwalił dnia przed zachodem słońca. Oni mają na tym kiwi ostatnio tendencję do łamania kręgosłupów byczkom, ledwie Ci wyjdą parę kroków poza dziurę, w której chowały się przed niedźwiedziami...atlanticos pisze:Widze Wszyscy tu gadu gadu i 80% o niczym ale żeby ktoś zauważył i napisał że kiwi wyszło górą z 3-miesiecznego!!! kanału spadkowego to chetnych brak...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- MagilaGorila
- Stały bywalec
Żeby się nauczyć ZARABIAĆ w tym fachu, potrzeba zjeść bardzo wiele beczek soli i się orientować o czym dana osoba pisze. Żaden nowicjusz nie nauczy się zbyt wiele czytając opinie innych. Wogóle żadne opinie na temat rynku nie mają nic wspólnego z zarabianiem. Zarabia się jedynie konsekwentnie realizując swoją strategią. Trudność polega na tym, żeby napisać, stworzyć strategię zgodną z mechaniką rynku, a nie jakąś dowolnie wyimaginowaną.
- dobryfxplayer
- Maniak
MagilaGorila pisze:Ja pisałam w moim pierwszym poscie na tym wątku, chyba 18-tego, tego miesiąca.lutek pisze:tydzień temu też mówił i co było dół zreszta niech kazdy gra jak uwaza i nie słucha się pseudo analityków co i tak nic nie wiedzą
-- Dodano: 28 lip 2015, 10:17 --
na temat kiwi pisałem że od poniedziałku góra
haha! od kiedy Highend to ona?

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- MagilaGorila
- Stały bywalec
Lutek, nikt nikomu nie chce pomagać w traceniu pieniędzy. Realia są takie, że tutaj podstawowym założeniem jest umiejętność zaakceptowania straty i umiejętność wykorzystania trendu do odrobienia straty i zarabiania. Tu o nic innego nie chodzi. Rynek zawsze robi to, co robi, niezależnie kto i co myśli, niezależnie od czyjejkolwiek analizy. Cała sztuka to ciąć straty szybko i pozwolić dobrym pozycjom zarabiać. Nic innego tutaj się nie liczy, nie ma żadnego innego "cudownedgo" systemu, ani żadnej innej "cudownej" metody.lutek pisze:tak czytająć te wasze posty to tak ktos pisał o wzrostach na edku prosze mamy najlepszy analityk forum wzrosty na kiwi tez mamy no i dax trend spadkowy tez mamy panowie dlaczego tak bardzo chcecie żeby ludzie tracili pieniadze?Waidomo kto gra na tym pieknym rynku forex bedzie szukał różnych sygnał.ów i znajduj e takie forum i sie dopiero zaczyna zabawa ze traci pieniądze
magila gorila prawde mówisz