Tesla jest na wykresachMagilaGorila pisze:[Sorry, zły trop. Interesuje mnie wyłącznie zarabianie na wykresach. Nawet nie wiem kto to jest ten highend? Pozatym, że to jakiś użytkownik tego forum.

Tesla jest na wykresachMagilaGorila pisze:[Sorry, zły trop. Interesuje mnie wyłącznie zarabianie na wykresach. Nawet nie wiem kto to jest ten highend? Pozatym, że to jakiś użytkownik tego forum.
dla mnie to miejsce nie jest atrakcyjne do sprzedaży...dobryfxplayer pisze:
ja osobiscie sprzedaje kazdy szczyt... (bardzo male pozycje, piramiduje)
HGW??? Najlepiej się teleportować!ZbychuM pisze:Tesla jest na wykresachMagilaGorila pisze:[Sorry, zły trop. Interesuje mnie wyłącznie zarabianie na wykresach. Nawet nie wiem kto to jest ten highend? Pozatym, że to jakiś użytkownik tego forum.Myślisz, że elektryki to przyszłość, czy spalinowe lepsze ?
ZbychuM pisze:
ps. Mam pytanie trochę z innej beczki. Co sądzisz o autach elektrycznych ?
elki po same kuledobryfxplayer pisze:kabelek pieknie. sentyment znany.
naprawde sadzisz ze interesuje mnie co grasz, jak grasz i czemu jestes ulomny? Zupelnie jest mi to obojetne... Jak rowniez to ze przywolujesz mnie w co drugim poscie jakbys byl zauroczony...Niestety ja wole Kobiety i Twoja orientacja rowniez mnie nie wzrusza... Tak więc wielu pipsow, mniej trollowania Ci zycze i zegnam...lutek pisze: żaba nie gniewaj sie ale jajk sie gra odwrotnie co tu piszesz jest duzo lepiej
Atlanticos jest jednym z bardziej sensownych ludzi na tym forum. Aż dziw, że mu się chce cały czas udzielać, biorąc pod uwagę poziom większości tutaj. Ja osobiście mam niezłą bękę!lutek pisze:może Ty jesteś ułomny wielki analityk tego forum