Hitlerek żadna nie jest, ale o której linii mówisz?ajron pisze:xhDog pisze:Przy 126,3 to ja dopiero w S będe wchodziłFarciarz pisze:
(...)
126,3X
David wypiora teraz na Tobie ostatnie brudne skarpety, więc teraz masz mozliwość zmiany kierunku ponownie z L na S, tak jak mi pisałeś, przecież Twój system to uwzglednia
PS. ostatni dzwonek, Marian nie ma dzis humoru na bajki
patrz jaka ładna podbitka, wyskakuj z tych elek, daj brokowi spread, nie żałuj i wskakuj w grube S![]()
Obecnie niegrywalny.
Linia oporu poprowadzona z dópy![]()
DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
-
- Stały bywalec
Panowie co jest z tym kurem co 3 razy pieje ???????
To jakis system forexowy?????
Pozdrawiam
To jakis system forexowy?????
Pozdrawiam
co to za oferta EasyMarkets ??? dealCancellation ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
16, 17:30 Conference Board i Draghi
ruch będzie jak na dworcu za dobrych czasów,
tylko Dawid patrz kierunek i wsiadaj dopiero
ruch będzie jak na dworcu za dobrych czasów,
tylko Dawid patrz kierunek i wsiadaj dopiero
dlatego zawodowcdy wybieraja GBP/JPY, szkoda czasu na inne pary, bo tutaj jest zmienność, ale trzeba umiec, bo wytnieDavidFx pisze:
Dziwna sesja ale kazda uczy cos nowego I Love You Gej
tu mozna przewalic niezłe pipsy, gdy edek stoi

PS. problem w tym, ze dzis nie byłem w stanie ustalic kiedy spadnie, napewno jest to mierzalne w jakis sposób, waliło kolejne impulsy w górę na m5, małe, ale trwało to ponad 4 godziny, statystycznie, zgadujac, nie jest w stanie nikt pozostac w pozycji na S w takim czymś, bo sie inaczej posra ze strachu przy duzej kasie, to jest napewno mierzalne

chodzi o moment, ilość tych impulsów w góre powinna byc mierzalna, zeby wiedzieć który bedzie ostatni i wtedy wejść, a nie chodzic nerwowo

Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 15:02 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Gra ktoś uj?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
kto gra SSSSS wystapdoktorek pisze:SSSSS i TYLKO SSSSSCaldeborn pisze:A jaki masz pomysl na edka?kk.dreamer pisze:Edka to już nikt tu nie gra??? Siema
-- Dodano: 25 paź 2016, 14:09 --
GBP---USD sie zesral
dają po pysku nieźle, zobaczymy to 126,3X, musi sie tam zatrzymać i wtedy albo UP albo jadro ziemi, tam bedą odczyty dnia 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Gaduła
Czyżby na WTI na H1 ORGR sie szykował?