DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016
S-ka juz zaczyna ładnie zarabiać.. TP na 10660 ustawione.. Zostawiam do wieczora.. Najwyżej będzie to inwestycja długoterminowa 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ale GBP USD zrobił brzydką kupę :O
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
jak sie ma małe dziecko to wszystko kreci sie wokół kupy, ale na FX, co ty tatuśPipsKong pisze:Ale GBP USD zrobił brzydką kupę :O

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
Farciaż nie chce byc złosliwy, ale czy powsiągliwość w ocenie skoro nie analizujesz nie powinna byc twoja domeną??Farciarz pisze:dają po pysku nieźle, zobaczymy to 126,3X, musi sie tam zatrzymać i wtedy albo UP albo jadro ziemi, tam bedą odczyty dnia
cytuje nie złosliwie tylko dla twojego dobra TWÓJ wczorajszy post o kablu-wynik=odrotność Dawid moze potwierdzic bo aż napisałem do niego z pytaniem czy takie same macie odczyty co do kabla!!
Farciaz nie jestem ci nieprzyjazny ale naprawde daruj sobie te wskazniki
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p838802
nie chciałem przeklinaćFarciarz pisze:jak sie ma małe dziecko to wszystko kreci sie wokół kupy, ale na FX, co ty tatuśPipsKong pisze:Ale GBP USD zrobił brzydką kupę :O

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
to nie bądź, DT, ja koło wystapienia Marina może znowu kierunek zmienię, rzeźnik 126,3X i dopiero tam odczyt co dalej czy powrót w górę czy w dół, teraz nie ma danych zeby to wyliczyć, ja przynajmniej nie potrafie, ale jak zalec i na 126,3X bede wiedział co robićTomasz196407 pisze:
Farciaż nie chce byc złosliwy

tak to działa u mnie
dlatego nie chce mi sie liczyc edka, chodź obiecałem, mam dosyc roboty z GBP/JPY na każdym wsparciu, przepraszam, ale mi sie nie chce

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ale to poczatek tego sraniaPipsKong pisze:nie chciałem przeklinaćFarciarz pisze:jak sie ma małe dziecko to wszystko kreci sie wokół kupy, ale na FX, co ty tatuśPipsKong pisze:Ale GBP USD zrobił brzydką kupę :O
-- Dodano: 25 paź 2016, 14:31 --
Dawid spi , czy na kiblu siedzi
-
- Fanatyk
[quote="Farciarz"]
to nie bądź

to nie bądź

jak miał Lki to siedzi w piwnicydoktorek pisze:
Dawid spi , czy na kiblu siedzi

David piorą brudne skarpety i szpitalne kaftany
, a mnie Tomasz męczy, zastanawiam się czy nie lepiej jakby został akwizytorem, łaziłby do udręki i sprzedaż gwarantowana

H1 marzenie, David uwierzysz mi, jak ci napiszę wkrótce, ze wiecej nie spadnie rzeźnik?

znaczy za jaki czas, bo 126,30 moze zadziałać na Mariana

H1 marzenie, David uwierzysz mi, jak ci napiszę wkrótce, ze wiecej nie spadnie rzeźnik?

znaczy za jaki czas, bo 126,30 moze zadziałać na Mariana
Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 15:38 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.