DAX SŚwieżak44 pisze:A na czym grasz??PipsKong pisze:Dzisiejsza sesja jest kupą , w prawdzie nie rzadką , ale jest !!
Edek L
Eur/GBP S
Srebro L
i inne drobiazgi

oczywiście wszystko małe pozycje
DAX SŚwieżak44 pisze:A na czym grasz??PipsKong pisze:Dzisiejsza sesja jest kupą , w prawdzie nie rzadką , ale jest !!
jeszcze nikt mnie tak ładnie nie nazwał, dziękujęTsunamiPL pisze:Czekamy aż drobnica zapakuje soczyste s na rzeźniku i odpalamy rakietę
zanim kogut kolejny raz zapieje, trzy razy się esek zaprzerz...Świeżak44 pisze: Dałem S na DAX i przysięgam, ze przed wieczorem nie puszczę...
A jaki masz pomysl na edka?kk.dreamer pisze:Edka to już nikt tu nie gra??? Siema
132? A nie 123?TsunamiPL pisze:Doskonale. Zasięg 132.DavidFx pisze:zasadzilem longi przy tym co widze nie ma co marzyc o eskach przykro mi Farciarz taki jest rynek brutalny
SSSSS i TYLKO SSSSSCaldeborn pisze:A jaki masz pomysl na edka?kk.dreamer pisze:Edka to już nikt tu nie gra??? Siema
126,3XxhDog pisze:132? A nie 123?TsunamiPL pisze:Doskonale. Zasięg 132.DavidFx pisze:zasadzilem longi przy tym co widze nie ma co marzyc o eskach przykro mi Farciarz taki jest rynek brutalny