DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Doskonale. Zasięg 132.DavidFx pisze:zasadzilem longi przy tym co widze nie ma co marzyc o eskach przykro mi Farciarz taki jest rynek brutalny
The only way is up
jak na razie 15 pips od szczytu, wydarzy się i bedzie krew na wykresie, to bedzie dla Świeżaka miła lekcjaDavidFx pisze:rzeznik leci w strone slonca

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dawid nie obchodzi mnie co ty na to ale stawiasz butelkeDavidFx pisze:rzeznik leci w strone slonca

A ja sie gapie w tego rzeznika i dalej do konca nie wierze... Swoje staty na tej parze podnioslem czy co ?

Dawid a gdzie masz TP?
Za TP druga butelka

Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 12:33 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

jak to butelke chcesz powiedziec krolik ze ty to wszystko wiedziales dzis nim kogut zapial 3 razy? 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
16;35 przemawia Carney , a o 17;30 bedzie miał "orędzie" Marian. 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
uważaj na fałszywki królikrabit pisze:Tam byl jakby trojkat wiec wszystko przed nami, jak przebije 127.8 to pewnie wzrosty ale uwazac na falszywki

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
No jak nie jak tak. Od soboty trabie.DavidFx pisze:jak to butelke chcesz powiedziec krolik ze ty to wszystko wiedziales dzis nim kogut zapial 3 razy?
Ale ze mnie frajer, trzeba bylo inkasowac przed a nie po..
Gorzej by bylo gdyby nie wyszlo

Wtedy napisalbym no wiecie bo to forex jest

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

navik pisze:16;35 przemawia Carney , a o 17;30 bedzie miał "orędzie" Marian.
Nie zapomnieć o pampersach!!!

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
dokladam buye 
czeka nas kolejny wystzal potezniejszy od ostatniego
-- Dodano: 25 paź 2016, 12:43 --
lecz dzisiejsza sesja nie nalezy do klarownych ale nie ma co sie bac i longi odpalac na wszelki wypadek zalozyc pampersy

czeka nas kolejny wystzal potezniejszy od ostatniego

-- Dodano: 25 paź 2016, 12:43 --
lecz dzisiejsza sesja nie nalezy do klarownych ale nie ma co sie bac i longi odpalac na wszelki wypadek zalozyc pampersy

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!